Pari päivää on lähinnä lenkkeilty hyvässä seurassa ja nautittu pitenevistä illoista. Eilen käytiin Äijänsuolla Helenan kanssa. Paukuttelin koirille kesken lenkin, söivät namppoja eivätkä reagoineet. Lenkin päätteeksi Helena haukutti Ramon. Hyvä juttu saada taas uusi mm. Hyvin haukkui. Otettiin kolme sarjaa, n. 20, n. 40, reilu 10. Menin taas H&R:n luo haukun aikana, ei ottanut Rampe häiriötä musta.

 

Tänään hurautettiin Masalaan lenkille Ninan&tollerien kanssa pitkästä aikaa. Ihana keväinen ilma, aurinko paistoi ja valoa riitti reilusti yli puoli seiskan, jee! Mukava oli nähdä Ninaa ja koissuja – tosin nartut eivät niin toisistaan välittäneet. Ramona on kovin kovin tarkka peräpäästään; kun Mila meni sitä nuuskimaan, alkoi ärinä, mistä Mila ei tykännyt ja hetken siinä sitten kolmikko (Lili piti Rampen puolia…) hetken selvitti välejään. Lene ei viitsinyt narttuiluun osallistua :-) Alkusähellyksen jälkeen lenkki meni kuitenkin sopuisasti. Kiitos lenkkiseurasta Masabyn väelle, koitetaan seuraavat rehvit saada vähän lyhyemmällä väliajalla!

 

Illalla Ramolle perusasentoja ja seuraamista. Ihan OK fiilis, huomenna toivottavasti saadaan tuota videolle, kun mennään Nooran kanssa treenaamaan. Liikkeestä maahan tehtiin myös, se on välillä Rampelle vaikeaa. Teenköhän jonkun vartaloavun välillä ja välillä en..? Eli välillä menee pam nopeasti ja varmasti maihin, välillä epävarmemmin ja jättää oikean kyynärpään ilmaan. Videointi ehkä jelppii tuossakin. Lilille temppuja. Iltasapuskalla paikkaistuminen. Hyvinhän nuo kotona istua kököttävät.

 

Simo on ollut reissussa tiistaiaamusta eli meikäläinen on ollut yksinhuoltajana muutaman päivän. Kivaa saada ukko takaisin huomenna.