Hundkarusellen pyörii eli Geri on saapunut. Marin toi Gerin aamupäivällä, kun oltiin Ramon kanssa hakutreeneissä. Lili oli vähän mustispörrännyt Geriä aluksi mutta se meni ohi. G on onneksi sopeutuvainen tyttö, joka ei vähästä hätkähdä.

Ramon kanssa tosiaan Kausalassa (P-paikan viereinen rata) hakuilemassa. Pilvistä, pari astetta pakkasta, KOVA tuuli. Maasto on tuolla aika haastava, melko tiheää risukkoa ym. Ramolle neljä ukkoa. Taas tehtiin niin, että ukot ohjeistettiin palkkaamaan R pienellä viiveellä, jotta sillä olisi mahis alkaa haukku. Linda vasemmalla etukulmassa, jossa piilona pehmohäkki, isolta sivulta auki. R aloitti haukut, hyvähyvä. Oikealle lähti hyvin ja luulin jo, että R oli ukolla ja lähdin sinne päin. Ei kuitenkaan ollut käynyt ukolla. Kutsuin koiraa ja sieltä se jostakin tuli. Uusi lähetys ja nyt meni hyvin. Radiopuhelimia ei siis ollut tällä kertaa mukana, harmillista. Tiina oli tällä puolella ukkona, R ei alkanut haukkua. Ehkä sen ylimääräisen kiekan takia tms. Sitten taas vasemmalle puolelle, tosi hyvä pisto ja aloitti taas haukut. Vika ukko oikealla, mainio pisto tännekin ja haukku irtosi taas.

Oikein hyvä treeni siis. Vaikea maasto ei häirinnyt selvästi yhtään. R:llä on tosi hyvä into tekemiseen, autolla kävi jo vähän liiankin kuumana. En hetsaillut lähetyksellä lainkaan eikä se kyllä hetsausta enää tarvitse. Kati kiinnitti huomiota, että saan olla tosi tarkka siitä, missä asennossa Ramon kroppa on, kun sen lähetän. Se lähtee aika lailla tasan tarkkaan sinne, minne kroppa osoittaa. Eli jos kroppa on piirunkin vinossa, voi koissulainen lähteä just sinne vinoon... Tää oli varmaan vialla siinä tokalle ukolle lähettämisessä.

Haukutettiin R vielä varsinaisen treenin jälkeen, Tiina ukkona. Sarjat 13, 30, aloitus. Oikein hyvät haukut, rytmikästä ja varmaa touhua.