Viestiä piiiitkästä aikaa Histassa. Pohdittiin hetki, että miten tehdään ja päätettiin tehdä molemmille treeni yhtäaikaa, jottei menisi ihan koko päivää mettässä. Ei välttämättä niin hyvä päätös. Lilille treeni oli hyvä mieleen palautus mutta Ramolle liian vaikea.

Matka ei ollut pitkä (100-200 m), Lili juoksi hyvin ja varmasti kaikki pätkät. Ramo palasi kerran mulle ja kerran ei Simolta lähtenyt ja mua harmitti kovasti, että vaadittiin siltä ihan liikaa. Pitkään aikaan ei oltu viestiä otettu ja nyt sitten turhan haastavaa hommaa siirtymisineen kaikkineen. Buu meitä. No, opittiin toivottavasti virheistä ja hyvin R sitten juoksi, kun jätettiin siirtymät pois. Molempien juoksuttaminen yhtäaikaa kiihdyttää selvästi molempia ja ääntä lähti molemmilta, kun toinen pääsi matkaan.

Mietittiin sotasuunnitelmaa viestin osalta molemmille. Lilille aletaan nyt vähitellen kasvattaa matkaa ja pyritään lähettämään nopeasti molemmista päistä. Kun ollaan siinä kilsassa ja homma sujuu, aletaan kasvattaa odotteluaikaa A- ja B-pisteillä, tietysti välillä helppoja ja nopeita treenejä myös. Ramon osalta edetään rauhassa eli sillä varmaan nyt haku ja jälki etusijalla ja viestiä treenataan vähitellen. Lyhyempää matkaa aluksi ja siitä hissuksiin pidempää.

Ammuttiin lenkin päätteeksi molemmille yhtäaikaa, olivat makuussa, nampat takana. Ekasta paukusta Ramo meinasi lähteä. Ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään siltä, että olisi säikkynyt paukkua, vaan meinasi rynnätä nampoille, joten taisi odottaa vapautusta niin intona, että meinasi paukusta ottaa varaslähdön. Toka paukku vielä ja sitten vapautus. Otettiin sitten eri paikassa vielä yksi paukku koirat makuussa, sitten että Simo ampui kauempaa. Nyt meni oikein hyvin eli ei reaktioita.

Iltapäivällä mentiin Lily'siin vähän agittamaan. Simon töistä muutama tyyppi pisti agiryhmän kasaan ja me mentiin mukaan koko lauma :-) Ihan perussettiä tehtiin, mukana eritasoisia koiria. Aitaa, puomia, pussia ja keppejä, sujuivat meidän molemmilta aika hyvin ja intoa riitti. Ramoa jännitti puomilla vähän. Laitettiin sille sitten puomille namppoja, mikä toimi paremmin kuin käsiohjaus ainakin tällä kertaa. Mä oon ite niin tumpelo, kun pitää kiinnittää niin moneen asiaan huomiota, että sujui paremmin kuin R sai noukkia nampat puomilta eikä mun kädestä. Ja kepeissä oon ite vaan niin surkea, että hohhoijaa. Tosi hyvää teki molemmille jo pelkästään tuo treenitilanne eli pieni tila, monta koirakkoa ja etenkin se, että olivat molemmat hommissa ja pääsivät vuorotellen tekemään.