Tänään Simppa kävi molempien kanssa vähän tottistelemassa päivällä. Seurana Jouni ja Jalo. Lili kävi ihan kiekoilla ja piippausta oli taas runsaasti. Molemmat estenoudot, olivat menneet ihan OK. Vähän seuraamista, kiekkoja oli liikaa, piippaamista kovasti. Eteenmenoja, menivät ihan hyvin. Luoksetulon pysäytystä, joista eka meni kuulemma huonosti, sen jälkeen onnasi. Paikkamakuu, S oli piilossa ehkä vajaa 3 min, Lili pysyi hyvin. Jalo oli häiriönä. Ramonan kanssa lähinnä kontaktin naksuttelua, Jalo häiriönä lähellä. Plus leikkimistä.

Kun kotiuduin töistä, lähdettiin Ramon kanssa lenkille. Käveltiin mun veljelle Karakallioon, oikein kiva lenkki. Lepuskissa heittelin Ramolle narupalloa, oli hauskaa leikkiä ja R toi hyvin lelua takaisin. Oikein hyvin oli kuulolla lenkillä, vapaana mentiin kävelijöiden ohi, ei mitään ongelmia.

Ollilla sitten illan ohjelmassa oli sählypelit 3,5-vuotiaan Aten kanssa. Pelikaverina siis Ramona :-) Se on kyllä ihan kotonaan lasten kanssa. Molemmat pojat huusivat ja hyökkivät mailojensa kanssa miten sattuu, Ramolla oli vaan hauskaa. Toinen kissa taas sai kauheet haukut Ramolta, ja kissat joutui sitten makkariin. Ramo myös friikkasi dinosaurus-pelille, jossa siis muovinen dino heiluttaa häntäänsä ja surraus kuuluu. Sitä peliä ei sitten pelattukaan, kun neiti meinasi syödä dinon suihinsa…

Simo ja Lili tulivat kanssa Ollilla piipahtamaan. Lili iloitsi Ramon tapaamisesta eteisessä eikä edes tajunnut mua kuin hetken päästä. Ja aikamoinen ilohärdelli saatiin aikaan. Ja just poikien nukkumaanmenon alla… Olipa hauska ilta :-)