Lili kävi tänään rokotuksessa (kennelyskä). Olipa sattumalta aika hyvä, että oli juuri tänään lääkäri. Aamulenkillä nimittäin oltiin kallion päällä ja L juoksi vapaana. Kotiin tultuamme huomasin, että vasemmasta etutassusta tulee verta. Ei paljon, eikä L mitenkään sitä varonut tai yrittänyt nuolla tms. Vasemmanpuoleisessa sivuanturassa oli poikittainen viilto, selvästi lasi osunut siihen.

Lääkäri ei kuitenkaan pitänyt tikkejä tarpeellisina. Vahtia haavaa kuitenkin täytyy, ja jalassa pitää pitää tossua, kun ulkoillaan, jotta ei menee hiekkaa tms. likaa haavaan. Ja tietysti jurppii, kun alkaa leiri huomenna; ei siellä varmaankaan uskalla esim. viestiä juuri ottaa eikä hyppyestettä ym. :-( Just sitä mitä tarttis treenata melkein eniten. Täytyy nyt ahkerasti seurata haavaa - toivotaan, ettei se tulehdu tms. vaan paranee nopsasti.

Onneksi oli tossut valmiiksi kotona sen ekan syksyn tassuhaavatapauksen jäljiltä. L ei kyllä tossusta kauheesti välitä, mutta kyllä se varmaan siihen aika äkkiä tottuu.

Lääkärissä L punnittiin, painoa on 17,7 kg.

Leena