Hakua tänään mastolla. Hieno ilma, aurinkoa ja lämpöä lähemmäs +15. Tuultakin just sopivasti.

 

Ramolle kaistaleet ja neljä ukkoa, R ekana radalla. Ei tällä kertaa haukutettu ennen radalle tuloa. Oikealla etukulmassa Sari, joka oli ohjeistettu pitämään palkkapurkki vähän näkyvillä helpottamaan Ramon haukun aloitusta. Suht suora pisto, haki tuulen alle jonkin verran eli kaarsi vähän oikealta alueen ulkopuolelta. Haukku oli alkanut heti ukolla, haukkui reilu 15. Loistojuttu. Vasemmassa etukulmassa Tiina, hyvin upposi taas ja aloitti haukun ylimääräisiä pohtimatta, reilu 30 haukkua.

 

Siirto toiselle kaistaleelle ja siellä Maria takakulmassa. Samalla tavalla haki hajua tuulen alta mutta eteni hyvin piilolle. Nyt ei aloittanut haukkua saman tien, hetken pohti ja sitten aloitti ilman apua, n. 40 haukkua. Maria oli makuulla, häiritsikö se? Ei kuitenkaan Maria mielestä ollut lähdössä mihinkään, hetken vaan pohti asiaa ja aloitti sitten.

Linda vikana ukkona vasemmassa takakulmassa. Lähti hyvin ja teki suoran piston mutta Katin köhistessä keskilinjalla kääntyi katsomaan meitä ja pohti hetken ja palasi. Luuliko saaneensa käskyn, tiedä häntä. Uusi lähetys ja nyt upposi hyvin, tosin kiersi kallion takaa. Hetken oli Lindan luona pohtinut, mutta aloitti itse haukun, reilu kymppi.

 

Hyvä treeni viimekertaisen outoilun jälkeen. Täysin oma itsensä Ramo ei mun mielestä vieläkään ollut ja pohdittiin tätä Katin kanssa. Yleensä R lähtee pistoille kovaa ja intopiukeena. Nyt lähti vauhdilla mutta ei yhtä sata lasissa kuin yleensä. Pientä epävarmuutta siis ilmassa. Samanlainen lyhyt epävarmuuskausi oli viime vuonna leirin aikaan elokuussa. Meni tuolloin itsestään ohi. Nyt meille tulee parin viikon tauko hakuilussa, hyvä että saatiin onnistunut treeni tauon alle. Voipi tehdä tauko itse asiassa hyvää pienelle hakukoiralle.