Luukissa hakuryhmän tottista. Sitä ennen lenkki Katin & Ritun kanssa. Narttukolmikko tuli hyvin toimeen. Ennen meidän tottisvuoroa Ramona osoitti mielenkiintoisia otteita Urhoa (n. 2 vee riiseniuros) kohtaan. Pauliina & Urho olivat meidän parina, käytiin vähän mettässä kävelemässä omaa vuoroa ootellessa. Rampe moikkasi ensin parkkiksella Urkkia ihan jees, mutta sitten päätti komentaa poikaa. Eikä siitä meinannut tulla loppua ennen kuin metsään asti päästiin. R:n touhu oli erikoista, koska tavallaan se selvästi tykkäsi hipata Urkin kanssa mutta toisaalta se räkytti heti Urhon pois, kun U tuli mun lähelle. Mustasukkainen tms.? Kentällä U ei Ramonaa kiinnostanut eikä häirinnyt. Jouduttiin odottamaan myös kentän lähistöllä vuoroamme melko pitkään, tulipahan hyvää odottelutreeniä. Se kyllä sujui Ramolta aika hyvin, ei piippaile eikä hötkyile kuten Lili (tuon ikäisenä ainakin).

Otettiin tuomarin tervehtiminen P&U:n kanssa. Namppa-apua jonkin verran mukana, hyvin meni. Marjo myös vähän kopeloi R:a, joka hyppelehti pois alta mutta antoi koskea kuitenkin hyvin. Sitten tehtiin henkilöryhmää, joka meni mainiosti. Kerran piti vähän nuuskaista Mariaa, mutta lopetti heti mun pöhähdyksestä ja jatkoi hienosti. Narupallopalkka, oli kivaa. Vähän seuruuta, oikein kivan näköistä kuulemma. Liikkeestä seisomista, hyvin meni. Ei tarjonnut kertaakaan istumista. Luoksetulo, oikein hieno. Viivästytin namikäsiavun antamista, tuli aivan täysillä loppuun asti, tiiviisti ja suoraan. Tosin pienehkö törmäys muhun.

Sitten vietiin yhdessä eteenmenolelu (narupallo). Em meni hyvin. Tehtiin toinen siten, että pallo vietiin R:n tietämättä. Koitin lähettää parin askeleen seuruusta, mutta ei tajunnut. Viritin vähän ja istumisesta ja sitten sujui. Eli tehdään tästä istumisesta ja pienellä virityksellä vielä. Kaukomaahanmenoja pitäis alkaa nyt ottaa lenkeillä. Kunhan se Simppa kotiutuu Lapista ja päästään R:n kanssa taas kahden lenkille.

Katin & Marjon huomio: palkkaan narupallolla liiaksi oikeasta kädestä. Toopeminä. Oonhan tän itsekin tajunnut aiemmin, mutta näköjään se vaan on vaikee muistaa. Eli pallo vasurista nyt ja mars.

Lopuksi paikkamakuu sillä välin kun U treenasi. Hyvin pysyi pitkään - kunnes U päätti lähteä riemulaukalla moikkaamaan kentän toisessa päässä treenattua Aria ja kumppaneita. Tässä kohtii R sitten nousi, äh. Mun olis pitänyt heti siirtyä lähemmäs, kun hiffasin tilanteen. Otettiin uusi pätkä, pysyi hienosti, palkaksi iltasapuskan puolikas. Vähän otettiin vielä Urhon jatkaessa luoksetulon pyssäystä seisomaan, sujui nopsemmin kuin viimeksi. Ammuttiin vielä ennen lopeusta, R etsi namppoja, ei reaktiota.

Lilin vuki. Odoteltiin vuoroa kentän ulkopuolella, teki hyvää. Yllättävän kivasti neiti oli. Koira vapaana mentiin kentälle, ilmoittautuminen tuomarille yhdessä Marian & Pepin kanssa. Vähän piti kaulaa kurkotella yhdessä vaiheessa Pepin suuntaan, mutta pysyi hienosti. Pari pidempää perusasentoa, joista patukkapalkka. Joka on Lilistä niin ylihyvä, pari kertaa kävi kunnolla käsille ja hihaan, mun hurja petoni. Seuruuta ja henkilöryhmä, menivät hienosti. Seuruuasento on parempi kuin oli tuossa aiemmin kesällä. Piippausta vähän seuruun alussa mutta ei paha. Liikkeestä istuminen, nätti. Ai niin: täyskäännöksiä pitää hioa.

Tiina vei eteenmenosapuskan Lilille valmiiksi. Tarkoitus oli toimia niin, ettei Lili tajua, mitä tehdään, mutta tiesihän se. Tehtiin kuitenkin seuruuta ja pari luoksetuloa välissä, sitten vasta eteenmeno. Luoksetulot muuten oikein hyviä, mutta tulee ihan vähän vinoon mun eteen, musta katsottuna peppu vähän oikealle vinkkarassa. Täytyy kiinnittää nyt palkkaamiseen huomiota. Eteenmeno oikein hyvä. Täytyy ens kerralla ottaa maahanmenon kanssa.

Paikkamakuu kentän toisessa päässä, olin kasvot koiraan päin, kaksi paukkua makuun aikana. Paukuista loksautti vähän korvaansa ja lievää piippausta vähän, mutta piippasi vähän jo ennen paukkuja eli heti kun jätin sen. Mun olis varmaan pitänyt tehdä alusta eli ei hyväksyä piippaamista vaan viedä uudelleen makuuseen ja palkata hiljaisuudesta. Oman treenin jälkeen Lili odotti treenirepulla tosi nätisti, ei pitänyt mitään ääntä eikä protestoinut.

K&M:n huomioita: patukkapalkka nostaa Liliä selvästi = ääntä tulee lisää. Kati ehdotti, että voisi tehdä ainakin joskus niin, että namppapalkka muutoin treeneissä ja patukkariekut vasta vikalla eli esim. eteenmenosta/luoksetulosta tms. Ja  Lilille kannattaisi viedä usein se eteenmenopalkka treenin aluksi odottamaan.