Taas oli tottisintoa tänään ja mentiin koko jengi Piian&Monan seuraksi Malminkartanoon treenaamaan. Pakkasta n. -12, pidettiin koirilla takit päällä koko ajan varmuudeksi.

Kävelin Raran kanssa kotoa, S&L tulivat autolla perässä. Ehdittiin Raran kanssa hetki touhuta kahdestaan, ennen kuin muut tulivat. Perusasentoja tehtiin taas paljon, askelia eteen, taakse, sivuille, täyskäännöksiä. Tosi jees fiilis! Perusasentojen hinkkaaminen näkyi sitten liikkeestä maahanmenoissa, joissa R oli aluksi aivan pihalla ja tarjosi koko ajan (varsin hyvää) perusasentoa. Huoh. Noh, helpotin ja sitten meni paremmin.

Eri pituisia seuraamisia, tyytyväinen oli näihinkin. Palkkasin maksanampoilla, jotka näyttävät riittävän aivan mainiosti. Tuolle kyllä ruoka + tekeminen itsessään riittää aika pitkälle pitämään motskun hyvänä.

Ruutua tehtiin myös, hyvin sujui, palkkasin nyt suoraan ruutuun juoksemisesta naks + narupallo. Ohjatun suuntia. Oikea oli vaikea! Leluina narupallot, ei tainnut R oikein erottaa keltaista palloa lumelta tai jotain, kun aluksi oli vaikeaa. Hirveä into sillä on tuohonkin hommaan. Sitten vielä heittelin kapulaa ja hain sen itse: malttitreeniä penskalle. Ja sitä se tarvitsee: se oli niiiiiin lähdössä kapulan perään. Pysyi paikallaan mutta niin vietereillä ja piipkin taisi päästä. Jatketaan harjoituksia. (Mulle tuli tuossa vaiheessa ihan Scifi mieleen jotenkin kummasti...) Kapulan luovutuksia ja otetta otettiin loppuun, sai sitten penne kapulaa maistaa kuitenkin. Jossakin välissä tehtiin myös liikkeestä seisomista ja siinä pysymistä=malttia, aika jees sujui.

Simo & Lili tekivät ruutua ja merkkiä, yhdessä ja erikseen. Oli vähän hankalaa aluksi, Lilillä tuntui olevan kiekkoja kauheasti mutta järki vähän kadoksissa. Simo vähän helpotti ja sitten alkoi sujui paremmin. Seuruuta: aluksi vähän piippausta, joka loppui vähän päästä. Hyvältä näytti, ei pahasti edistämistä. Liikkeestä seisomista sekä kävelystä että juoksusta, hyvä oli, ei lainkaan tepsutusta. Simon vaan pitäisi opetella juoksemaan vähän hitaammin... Kapulan luovutuksia muutama, hyvin meni, ei jättänyt luovutuksen jälkeistä perusasentoa vajaaksi.

Lopuksi otin vielä Ramonan kentsulle, tehtiin vaan vähän aikaa pidempiä perusasentoja+ kontakti samalla kun Piia&Monan häiriköivät lähellä. Hyvin piti kontakti, jatketaan tätä treeniä ja pidennetään edelleen. Vikaksi vielä tein muka-luoksetuloja eli jätin koiran kävelin, palasin palkkaamaan. Tehtiin useita toistoja, koska eka R meinasi vähän piipata kun jätin sen. Treenataanpa tuota nyt sitten vähän enemmän.