Töiden jälkeen Raran kanssa lenkillä ja tottistelemassa. Simo treffasi Lilin kanssa Harria ja koiria eli L pääsi riekkumaan. Pentu sen sijaan joutui hommiin :-) Käveltiin Lintulaakson koulun kentälle, R oli matkalla melkein koko ajan vapaana. Suht hyvin kuunteli, parissa kohtaa tosin korvat hetkisen kadoksissa.

Kentällä ekaksi istumista eri kulmista muhun nähden, myös eteenistumista. Huomasin, että R tulee tiivisti eteen, kun se on mun lähellä mutta heti kun etäisyyttä on vähän enemmän, se ei ihan muista, mitä piti tehdä. Täytyypä alkaa tuohon ottaa siis vähän enemmän vaihtelua.

Sitten leikittiin välissä, R oli aivan täpinöissään. Maahanmenoja, tässä myös otin eri kulmista muhun nähden. Sivulla ollessa hetken kesti, että R tajusi, mutta ei ongelmia sen jälkeen, kun ekalla kerralla autoin. Taas leikittiin välissä ja sitten koklattiin seisomista. Tätä ei siis olla paljoa tehty ja välissä R tuppasikin tarjoamaan istumista ja maahanmenoa. Alkoi kuitenkin hiffata loppuvaiheessa hyvin.

Sitten otettiin "ohjatun suuntia", jätin R:n istumaan/odottamaan ja vein lelut molemmille puolille 4-5 m:n päähän. Kävelin Raran eteen ja viittasin lelun suuntaan ja vapautin. Tää oli taas Raran mielestä kauheen hauskaa :-) Kolme näitä, kaksi ekaa musta katsoen oikealle ja vika vasuriin. Vähän perusasentoja myös, kivasti meni, näitä ei ole taidettu ulkona ottaa aiemmin. Ja sitten vielä tolpan kiertämistä, sujui jo paremmin kuin viimeksi.

Lopuksi otettiin parit eteenmenot. Jätin ruokapurkin taas kentän laitaan ja mentiin ehkä 15 m päähän. R lähti kuin raketti ja juoksi kutakuinkin suoraan purkille. Toinen samanlainen perään.