Kun palasin kotiin ja läksin Rampen kanssa lenkille, neidillä ilmeni massuongelmia. Ei ollut mikään erikoisen kova kiire vessaan mutta sitten yhtäkkiä yllättäen tuli ihan vesiripulit kesken kaiken parissa satsissa. Ja oikeesti kesken kaiken jalkakäytävän asfaltille.  R-raukka oli ihan ihmeissään ja tuli mun jalkoihin kyhnäämään ja hakemaan lohtua :-( Lenkillä R oli vähän normaalia vaisumpi mutta ei pahemmin kipeän oloinen kuitenkaan.

Tarkoitus oli ottaa molemmat koirat tottistamaan, mutta R jäi sitten kotiin lepäämään. Käärittiin matot pois lattialta kaiken varalta. Hyvä niin, sillä kotona oli sitten kahdet isot oksut odottamassa, kun palattiin treeneistä. Illalla R koitti juoda mutta sekin tuli ylös aika lailla saman tien. Annettiin sille hiilitabletteja eikä enää tullut mitään ylös. Ruokaa ei tietystikään illalla annettu. Voi pientä :-(

Lili pääsi siis tottistamaan. Laitoin sen melkeinpä suoraan paikkamakuuseen, koska halusin kokeilla, mitä siitä tulisi. Eka otettiin kuitenkin Tiinan & Saimin kanssa tuomarille ilmoittautuminen, joka meni hienosti. Sitten makuuseen ja mä auton taakse piiloon. Hyvin pysyi mutta vähän oli levottomuutta ilmassa ja vaihteli kankkua muutaman kerran. Makuun jälkeen hlöryhmä, joka meni hienosti. Vähän seuruuta ja täyskäännöksiä. Olivat ihan OK mutta täytyy nyt selkeämmin palkata vaan oikeasti hyvistä. Ja tehdä pepputreeniä. Lili selvästi täyskäännöksissä on menossa jo eteenpäin, kun itse vielä käännyn eli L ennakoi eteenpäin lähtemistä. Täytyy nyt vaatia siltä kunnon käännökset. Sitten peräjälkeen liikkeestä istu, joka oli hieno, ja seiso, joka myös oikein hyvä. Pari kapulan tuontia Eikan kapulalla. Aika hyvä vauhti, mutta palautti taas ihan piirun vinoon. Kati ehdotti, että ottaisin välillä vasemmalla kädellä kapulan, koska kun otan aina oikealla, palkka tulee vasemmasta kädestä. Tätä L ehkä ennakoi.

Lili sitten autoon ja otin sen vielä treenien jälkeen ampumista varten kentälle. L kävi kiekoilla ja piippasi jo kun jätin sen. Menin auton taa piiloon ja Merja ampui ja Lili nousi istumaan. Höh. Tehtiin sitten uusi siten, että olin näkyvillä. Piippausta taas mutta pysyi hyvin. Olin itse hölmö, kun laitoin sen suoraan makuuseen autosta + paukut. Ens kerralla osaan taas olla parempi ohjaaja, I hope... Sitten Lili pääsi vielä tapaamaan nuoria miehiä koirapuistoon eli Marjon Remua ja Lindan Maxia. Ihan kivasti meni, L oli aika tarkkana peräsimestään mutta ei ollut liian tiukkaa tätiä pojille :-)