Vähän treeniä ja hassuttelua eilen ja tänään. Ramon kanssa käytiin eilen leikkimässä koulun pihalla ja oli varsin hupaisa sessio. Hain meille uudet pallot M&M:stä ja niillä kelpasi pelata. Sitten saatiin lenkkiseuraa, mm. 3,5-vee Lumi-tyttö (siis ihmislapsi :-)) äitinsä kanssa. Raraa aluksi vähän jännitti, mutta kiltisti oli. Eivätpä ole lapsia taas koirat tavanneet pitkään aikaan, hemmetin laiskat me ohjaajat… Simo & Lili kävivät samoin humpsuttelemassa ja vähän pientä treeniäkin, seisomaan pysäytyksiä ym.

 

Tänään käytiin koko kööri Piian & Monan kanssa Talissa treenaamassa. Aika kipakka keli, pakkasta ehkä kasi + kunnon viima. Lili ensin hommiin, Simo teki sille pienen temppuradan. Ruutu meni hyvin, tosin toistoja oli pari liikaa, vauhti vähän hiipui. Merkin kiertämistä, joka alkoi sujui hienosti, vaikka merkillemenovauhti on vielä vähän hitaanpuoleinen. Tunnari sujui hyvin, vaikka vauhtia olisi voinut olla himpun verran vähemmän.

 

Raralle taas leikkiä ja samoin merkin kiertämistä. Plus tunnari loppuun, meni muutoin hyvin, mutta maistoi pikaisesti yhtä väärää. Varmasti kuitenkin nappasi oman ja palautti reippaasti. Piia vielä haukutti Ramon, sarjat 20+, 10+, 40+, 15+. Rennon oloisesti haukkui, itse käyskentelin paikallani ja menin palkkaamisen aikana koiran ja Piian luo.

 

Laumaan tuli eilen illalla tilapäistä täydennystä, kun Gertsu saapui viikoksi hoitoon. Kävin niiden kanssa remmi-iltalenkillä ja yllättävän hyvin se sujui, vaikka R pitikin toisen kaukana itsestään. Tänään sujui jo selvästi paremmin, Rara alkaa tottua taas Gerin läsnäoloon. Geri on onneksi niin fiksu ja sopeutuvainen, että se kunnioittaa Ramoa ja jättää sen pääosin rauhaan muttei ota siitä liikaa paineita. Päivät pidetään omat koirat ja Geri eri huoneissa ihan varuiksi, vaikka näyttäisi yhteiselo jo pelaavan hyvin.