Sitten tottikset. Lili ekana, ei piipannut pahasti, mistä olin iloisesti yllättynyt. Ekana vähän seuruupätkää, aluksi oli keskittymisvaikeuksia, kauhoi lunta suuhunsa ja muuta sijaistoimintoa, vähän hermostuneisuutta ilmassa. Mutta ei juurikaan ääntä, mistä olin iloinen. Tehtiin myös täyskäännöksiä vasuriin, aluksi kankeeta, sitten alkoi sujua vähän paremmin. Muutama liikkeestä maahan, myös juoksusta, meni yllättävän kivasti.

Eteenmeno yhdessä viedylle purkille, aika jees. Paikkamakuita, kun muut tekivät este- ja hyppynoutoja. Olin itse lähellä, pysyi hyvin – paitsi yhden kerran, kun kuului vinkulelun ääni, nousi istumaan. Vähän tuli paikallaolossa piippausta, ei paha kuitenkaan. Edestä perusasentoon siirtymisiä, aluksi kankeeta tämäkin, hinkattiin ja meni paremmin.

Hyppynouto. Ekaksi hyppyytin puolelta toiselle ilman kapulaa. Kolautti pari ekaa kertaa taas, inhottavan näköistä. Näitä täytyy nyt alkaa treenata enemmän, jotta tuosta kolinasta pääsisi eroon. Itse noudot menivät hyvin, avustin ekalla taputtamalla estettä, ei meinannut kertaakaan kiertää. Pari kokonaista liikettä otettiin. Sitten estenouto, jolla juoksutin kerran puolelta toiselle ilman kapulaa ja sitten kunnon liike. Avustin ekalla taputtamalla paluussa estettä, meni hyvin. Tokalla kokonaan itse, toimi tämäkin. Hyvä juttu. Lopuksi otettiin ampuminen. Ekan paukun Lili makuussa, katsoi äänen suuntaan mutta ei hermostuneen oloisena yhtään eikä meinannut nousta, vapautin nameille, jossa vielä pari paukkua.

Sitten Rampe. Koitettiin saada seuruupeppua suoraan, oli hankalaa. Hansulta hyvä vinkki: täytyy treenata nyt sitä pepun käyttöä siten, että ottaa paikallaan 90 asteen käännöksiä vasuriin siten, että R käyttää nimenomaan takapäätään, minä avustan ohjaamalla namilla ulkokautta. Koklattiin tätä ja alkoi sujua, kun itse hiffasin, miten autan koiraa parhaiten. Eteenmeno ruokakipolle ja vauhtiluoksetulo sekä muutama maahan ja lyhyt paikallaolo sekä patukkanoutoja muutama.

Ja sitten pentujen kanssa vähän riekkumista. Mukana siis Viksu, Hara, Scifi ja Rara. Kivasti meni, Hansu räpsi kuvia, laitan linkkiä jossakin vaiheessa, kun sellainen tuodaan julki.

Rampe oli väsynyttä tyttöä, kun päästiin kotiin. Paree tytön levätä, koska illalla alkaa pepputreeni ;-)