Rampen kanssa tänään vähän jotain pientä, käytiin kentällä iltalenkillä. Ekana hassu kokeilu, ohjatun suunnat nimittäin. Näitähän tehtiin hauskana juttuna Raran ollessa pieni. Eli jätin koiran istumaan, vein patukat molemmille puolille ehkä viiden m:n päähän takaviistoon. Sitten kädellä suunta ja Olli/Vesa. Ekalla täysillä patukalle - ja patukka suussa täysillä toiselle patukalla. Hmm. Otettiinpa uudestaan. Läksin itse karkuun, kun R patukalla, ja toi hienosti. Sinänsä molemmilla kerroilla vauhti ja into hyvät ja lähti epäröimättä oikealle patukalle.

Sitten peruspepputreeniä, muutaman askeleen seuruuta ja pari pidempää pätkää, jotka menivät hienosti. Täytyypä alkaa hissuksiin palkkailla seuruustakin välillä lelulla, niin saisi intensiivisyyttä vielä piirun lisää. Tosin pelkään jo nyt edistämisongelmaa lelupalkkauksen myötä. Tuppaa namillakin hivuttamaan paikkaa edemmäs, jos en ole tarkka. No, katsotaan, miten lähtee menemään. Kapulaa luovutusasennossa - meinasin alkaa hinkkaamaan liiaksi, onneksi joku tottistonttu kuiskutti korvaan, että lopetas ajoissa. Kisa kapulalle eli nouto ilman oikeaa luovutusta meni hyvin, sai palkaksi iltaruuan osan. Paikkamakuu, safkapurkki takana. Siinä neiti lompsautti lonkalle puolen minsan jälk, menin aloittamaan alusta, tuota en halua sen tekevän ollenkaan. Toka meni hyvin, olin muutaman metrin päässä, aika ehkä 1,5 min, kävin kolmisen kertaa palkkaamassa välillä. Kontakti ja hievahtamattomuus muuten loistot, paitsi pari kertaa vilkaisi sapuskapurkkia.

Istumisia koitettiin myös, ne oli tänään vähän hankalat - tarjosi seisomista useaan otteeseen. Eteenistumisia, tiiviitä ja yleensä suoriakin ovat. Täytyy alkaa ottaa vähän pidemmällä etäisyydellä välillä. Jossakin vaiheessa sitten eteenistumista varsinaiseen luoksetuloon yhdistettynä - näitähän on tähän asti tehty erikseen ja luoksetulot pidetty vauhdikkaina eli hippulat vinkuen -meininkiä vahvistettu. Loppuun vielä luoksetulo ja eteenmeno, no problem. Välissä ja lopussa patukka- ja narupalloleikkiä. Ja onpa sekin nyt nähty, että neiti osaa komentaa; narupallo ei lentänyt ihan niin nopsaa kun ois pitänyt, joten yritti räkyttämällä. Mutta hauskaa oli taas, molemmilla, on se ihana likka :-)

Juoksu ei treeniä tuntunut lainkaan haittaavan eikä muutenkaan näy kuin tiheänä pesemisenä. Ehkä piirun verran läheisyydenkaipuisempi neiti on, jos nyt ylipäätään mahdollista on enemmän olla. Karvaa on tippunut jonniinverran lähiviikkoina, Rampelta siis, ehkäpä juoksuun liittyy.