Eilen Ramon kanssa pallokentällä issesseen treenaamassa. Kovin hauskaa oli taas sekä mulla että penskalla. Seuraamisia pallo kainalossa, paikka pitäisi saada piiru taaksepäin. Pallo tuntuu tuohon kyllä auttavan. Liikkeestä jääviä, olin tyytyväinen. Takapalkka toimii.

 

Luoksetulon pysäytyksiä seis, noissa lentävä namppa toimii hyvin. Käsiohjaus parempi kuin suullinen. Täytyisi kokeilla käskytyksellä piakkoin, luulenpa, että saattaa ponkaista käskytyksestä ennen aikojaan… Kaukotkin pelasivat, tuossa pitää myös saada käskytystä piakkoin. Ei hirveän kaukana olisi, että tokon avoon voitaisiin mennä. Kunhan saisi muutaman kimppatreenin ja käskytyksen ja härdellitreenin järkättyä… Paikkaistuminen ja -makuu loppuun, oikein hyvin oli. Piilossa olin molemmissa, istumisessa kuikuilin ja kehuin useamman kerran, makuussakin pari kertaa.

Simo ja Lili tottistivat illemmalla myös, Lili olisi kuulemma saanut 100 pistettä kokeessa, Simo oli niin tyytyväinen :-)

1247508963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Tänään R:n kanssa hakuilemassa 1,5 kk kesätauon jälkeen. Ramo vikana hommiin juoksun vuoksi. Radalla neljä ukkoa kaistaleilla, sovittiin, että lopetetaan kolmeen, jos menee hyvin. Ja pelittihän se!

 

Merja haukutti ennen radalle tuloa, hyvin haukkui. Merja kirmaisi radalle päin ja Ramolla oli hirveä kiire perään. Eka pisto vasemmalle, oikein hyvä vauhti, kiersi vähän kallion oikealta. Haukkui hyvin, Maria oli sillä puolen ukkona. Oikealle toinen pisto. Yritin lähettää ei-polulle, mutta sinnehän sen nokka osoitti ja sinne se oli päättänyt lähteä. Hyvä pisto kuitenkin, Lena oli avonaisessa teltassa, R oli alkanut heti haukun ja haukkui hyvin. Sitten vasuriin, jossa Marjo ukkona. Hyvin upposi ja OK haukut, vähän pätki kun seurasi kun lähestyin. Lopetettiin kuitenkin tähän, koska tosi hyvät ja varmat suorat pistot ja hyvä fiilis.

 

Hyvä aloitus kaudelle ja nyt pitää sitten suunnitella, että mitä syksyllä treenataan ja miten. Hmmm.