Jestas tota säätä taas. Lähdettiin Ramonan kanssa treffaamaan Hilkkaa ja vesikoiria Lepuskiin heti töiden jälkeen, taivaalta tuli siinä vaiheessa jotakin rännän tapaista. Hetki kun oltiin taaperrettu lumisohjossa, sade muuttui silkaksi vedeksi. Melkein parin tunnin lenkki tehtiin yhteensä, joten olin aivan läpimärkä, kun palattiin kotiin. Suunnitelmissa oli vähän tottistella lenkin jälkeen, mutta olin niin märkä ja jäässä, että oli pakko suunnata suoraan takaisin kotiin. Lenkki meni muuten oikein kivasti, hurjaa rallia koissut vetivät. Simo lenkitti Lilin erikseen ja kävivät vähän tottistelemassa ja leikkimässä.

Illalla kotitreeniä molempien kanssa. Lili: askelsiirtymisiä (vähän oli laiskaa meininkiä tänään jostakin syystä; L tuppaa esim. täyskäännöksissä paikallaan kieppaamaan peppuaan yli eli siten, että se on vähän vinossa mun taakse) ja kaukoja maa-seiso. Kaukot meni ihan kivasti. Aletaan treenata muita kaukoja nyt enemmän, istu-maa voipi jäädä vähemmälle, se on sen verran hyvin hallussa.

Ramona: perusasentoa ja askelta eteenpäin, (liikkeestä) seisomista ja kapulan nostamista/pitämistä. Perusasennoissa olisin voinut jättää namiapua vähemmälle, mutta pidin sitä nyt varmuudeksi mukana, kun ei muutamaan päivään oltu tuota tehty. Kapulan kanssa vähän piti taas ihmetellä eli palata taaksepäin. Tätäkään ei hetkeen olla tehty, joten palauteltiin mieleen. Kapula ei edelleenkään oo Ramonasta kovin ihana pitää suussa. Tehdään tätä nyt hissuksiin ja hyvällä palkalla.