Yöllä mökille saapuivat Simon vanhemmat ja sisko siippoineen. Oltiin menty jo nukkumaan, mutta Lili kyllä piti huolen, että havaittiin muiden saapuminen. Ihan kohtuuhyvä älämölö päälle. No, ei ainakaan kutsumattomat vieraat pääse tuota kyllä yllättämään... Ramokin oli siinä vähän mukana, mutta ei jaksanut yhtä lailla kiljua.

Aamupäivällä saapuivat Simon kaksi muuta siskoa perheineen eli porukkaa oli sitten koossa aika kivasti. 2,5-vuotiaat kaksoset ja 6-vee Filip mukana eli touhua riitti. Koirat olivat tosi kivasti koko päivän, mistä oltiin iloisia. Juhlittiin Simon isän kuuskymppisiä, kiva päivä.

Ja olihan meillä toinenkin päivänsankari: Rampe täytti tänään vuoden! Uskomatonta, miten nopeesti aika kuluu, justhan tuo oli ihan penska. Kivasti on kyllä eka vuosi mennyt, R on aika lailla just sellainen kuin toivottiinkin: iloinen, energinen, vauhdikas, kiltti, kuuliainen. Nopea oppimaan ja innostunut kaikesta, mitä tehdään. Luontainen kyky nokan käytössä. Sopivasti itsenäinen ja avoin. Täydellinen ei tietenkään, mutta eihän synttärisankarin "kehittämiskohteita" tarvitse mainita :-)

Uimassa käytettiin molempia taas ennen kotiin lähtöä, Ramon tyyli alkoi jo muistuttaa uimista eli ei enää kauhonut hulluna etutassuilla ja peppu pysyi paremmin lähellä pintaa. Kaksosilla oli kamalan hauskaa, kun saivat seurata uimakoulua. Ramoa nimitettiin uitetuksi rotaksi, on se aika pieni, kun turkki on läpimärkä... Ja Ramona myös haukutettiin taas, hyvin meni.

Illalla oli sitten suht väsähtäneen oloista porukkaa, Rampekin nukahti sohvalle Simon syliin/päälle. Mutta on mökillä vaan kertakaikkiaan niin ihanaa, koko lauman mielestä :-)