Tokokokeen jälkeen ei tällä viikolla olla ihmeitä tehty. Pari kertaa juoksemassa kävin ja perjantaina käytiin Ramon kanssa koulun pihalla vähän tokoilemassa. Tehtiin seuraamista, noutomalttia, liikkeestä seisomista, luoksetulon pysäytystä ja jotakin muuta ja paikkamakuu. Kivaa oli, ei ihmeempää mainittavaa.

Aamulla tänään juoksemassa kaatosateessa. Oli aika sissifiilis. Kolmas juoksulenkki tälle viikolle, hyvähyvä. Pitäis ostaa joku oikee juoksupuku, joka pitää vettä. Nyt olin aivan litimärkä kotiin palatessa, ei se tosin lämpimällä säällä niin kovasti haittaa.

Eilen ja tänään esineitä ja tottista. Eilen esineet Uusmäessä Saaran ja Nooran kanssa. Ramolle muistaakseni neljä esinettä ruutuun, kolme haetutin. Tosi hienosti meni. Kaikki esineet nousivat tosi nopeasti ja vauhdilla palautus mulle. Kahdesta ekasta lihapullan puolikas palkaksi, vikasta Cesar-herkut. Myös Lili oli tosi etevä. Sillä taisi olla viisi esinettä, joista haetutin neljä. Ekasta lihapulla, tokasta ei mitään, kolmannesta lihapulla, vikasta herkut. Hienot esine-etsijät meillä, jee!

Sitten Talissa tottista. Ramon kanssa ekana vietiin eteenmenolelu kentän päähän, minkä jälkeen kesti hetken, ennen kuin R malttoi keskittyä tekemiseen. Tehtiin liikkeestä maahan, seuraamista, jossa täyskäännöksessä se teki ihme oravakäännöksen etutassut ilmassa. Omituista, ei se mielestäni ole ennen tehnyt noin. Hinkkailtiin muutama ja lopetettiin onnistumiseen. Sitten tehtiin hyppyeste ja A-este. R sai noutaa pallon tai patukan, ihan ok meni. Sitten eteenmeno, seuruutin vähän pidemmän pätkän ennen lähetystä ja onnistuin yllättämään R:n, joka sekunnin sadasosan Eteen-käskyn perään selvästi mietti, että todellako, eteenmenoko? Ja sitten ampaisi tuhatta ja saata purkille. Treenien lopuksi otettiin vielä kaikki koirat yhtä aikaa paikkamakuuseen. Hyvin oli R, lelu oli takana auttamassa.

Saara vielä haukutti Ramon ennen kotiinlähtöä. Suht jees haukkua, ei ollakaan hetkeen otettu ilmaisutreeniä. Reilusta kympistä yli neljäänkymppiin. 

Tänään samat sävelet eli Nooran kanssa Luukissa esineet ja tottis. Ramolle oli neljä esinettä, haetutin taas kolme. Kaksi ekaa löytyivät suht helposti, kolmannelle taisin lähettää pari kertaa. R upposi tosi syvälle, olisiko mennyt alueen ulkopuolelle, vislasin takaisin päin ja palatessa sillä olikin kolmas esine. Ripeää työskentelyä taas ja intoa oli kovasti.

Seuraavan treenin vois tehdä niin, että esineet onkin alueen keskiosassa tai siis ei ainakaan molemmissa kulmissa ja ihan reunoilla. Tänään R toi esineet takakulmista ja oikealta reunasta puolivälistä ruutua.

Tottista sitten. Tehtiin seuraamista (hyvä fiilis!), liikkeestä istu (ekalla tarjosi maahanmenoa, sitten alkoi sujua, tuota ei ollakaan tosi pitkään aikaan tehty), liikkeestä seiso, hyppynouto ja loppuun paikkamakuu (olin hetken selin ja kävin piilossa, no problem).

Ja haukutukset vielä ennen kotiutumista: reilu 10, lähes 50, reilu 30, n. 15.