Huomasin muistaakseni sunnuntai-iltana, että Ramolla oli etuhampaasta pala pois. Missään vaiheessa ei oltu huomattu mitään suun kipeytymiseen viittaavaa Ramon käyttäytymisessä, joten ei ole mitään hajuakaan, millaisessa tilanteessa ja milloin haaveri oli sattunut.

Soile katsoi hammasta eilen ja lääkärille sitä on mentävä, sen verran kököltä näytti :-( Tuli itselle karseen huono omatunto, kun en ollut heti huomattuani varannut lääkäriltä aikaa. Kun koira ei näytä tai muutoin vaikuta yhtään kipeältä, ei sitä osaa toimia niin ripeästi kuin pitäisi. Soilen mielestä näytti kuitenkin siltä, että kyse oli aika tuoreesta jutusta. Ei sentään olla viikkokausia annettu koiraparan olla hammasvaivaisena.

Soittelin aamulla YES:n, Apexin ja Anidentin läpi ja aikoja oli huonosti lähipäiviksi. Tiistaiksi sain sitten Anidentiin ajan. Rampesta tulee todennäköisesti harvahammas :-( Onneksi sille ei mitään näyttelytähtöisen uraa ole haaveiltu. Mutta silti harmittaa. Todennäköisesti ovat Lilin kanssa kisanneet jostakin pallosta tai kepistä tms. sen verran rajusti, että Ramon hammas on saanut kyytiä. Noiden tilanteiden välttäminen on aika vaikeaa, sen verran tuo kaksikko keskenään kisaa ja riehuu. Huokaus.