Tänään käytiin Gabin ja Tainan kanssa Talissa treenaamassa. Otin ekan Rampen hommiin, koska juoksuinen Lili olis ollut Scifille liikaa...

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Rampe on ne muutamat kerrat, kun on Scifun nähnyt, ollut siitä ihan myyty. Niin nytkin: karkasi multa, kun oli vapaana kentälle/portille tultaessa! Mur. Tuollaista ei oo oikeestaan ikinä tapahtunut. Hain sen pois ja uusi yritys, nyt sujui paremmin. Otettiin tuomarin tervehtiminen yhdessä G&S:n kanssa, meni hyvin. Sitten mentiin Rampen kanssa toiseen päähän kenttää ja Taina ampui. Puuhasin jotakin Rampen kanssa, se selvästi huomioi paukut, katsoi pari sekuntia äänen suuntaan molemmilla paukuilla. Eli tätä pitää nyt treenata. Vähän hölmösti kyllä tein näin ”vaikean”, kun ei oltu pitkään aikaan ammuttu. Toinen sessio siten, että laitoin nampat maahan ja neiti etsi. Ekalla paukulla katsoi nopeasti äänen suuntaan ja jatkoi, tokalla ei reagoinut mitenkään.

 

Otettiin sitten esteitä, A:ta ekaa kertaa, matalalla esteellä. Se meni tosi hyvin, R meni reippaasti yli ja tuli alas kontaktin kautta. Ei pyrkinyt hyppäämään liian aikaisin alas, kuten Lili tekee. Hyppyeste ei aluksi meinannut sujua, neiti ei vaan tajunnut, että siitä piti tulla yli. Kun tajusi, ei ollut mitään ongelmaa. Mentiin siis ihan matalalla esteellä vaan, ilmavia hyppyjä. Enpä usko, että tuolla pomppukoneella tulee ongelmaa hypyn kanssa.

 

Pari luoksetuloa (ilman eteenistumista), olivat vauhdikkaita. Paikkamakuu, G&S ottivat hyppynoutoa lähellä, neiti pysyi hienosti, vaikka pariin otteeseen häntä heilui melko iloisesti. Vähän seuraamisia ja pepputreeniä myös, ei huomautettavaa.

 

Lilille myös tuomarin tervehtiminen, Taina ja Chana olivat seurana. Hyvin meni, tosin Lili alkoi urista tylsistymistä, kun hetki siinä oleskeltiin. Suht hyvin kuitenkin meni.

 

Seuruu, jossa pari laukausta. Ekalla irtosi musta vähän ja katsoi taakse, annoin uuden käskyn, tuli heti seuraamaan. Tokaan paukkuun ei reagoinut. Eli pitää näitä ottaa taas Lilinkin kanssa. Toka paukkusetti tuli myös Lilille, siinä ekalla vain vilkaisi äänen suuntaan, ei mitenkään paineistunut, tokalla ei korva lotkahtanut. Gabi huomautti Lilin seuruusta, L kuulemma poikitti enemmän kuin ennen. Totta varmasti, täytyypä kiinnittää huomiota.

 

Pari eteenmenoa, joista eka ihan OK, toka huono. Täytyy ottaa nyt vauhdikkaita varmalla palkalla kentän päässä.

 

Noudot Scifin kapulalla. Tasamaa meni hyvin, tosi taisi olla vähän ääntelyä mukana. Hyppynoudossa kiersi takaisin tullessa. Vein Lilin takaisin toiselle puolelle ja palautti hypäten. Toinen toisto, joka meni hyvin. A:lla sama juttu, ekalla kiersi takaisin tullessa. Toka meni hyvin. Ihan kivasti meni kuitenkin siihen nähden, että ei oltu pitkään aikaan tehty.

 

Lopuksi paikkamakuu, itse olin piilossa, Taina ja Chana tekivät. Hyvin meni, neiti vaikutti aika levolliselta.

 

Jotakin muutakin taidettiin tehdä, mutta vähän jälkijunassa kun kirjoittelee, niin eipä ihan kaikkea tahdo muistaa L

 

Treenien jälkeen remmilenkki Gabin ja koiriensa kanssa. Lili muisti selvästi hyvin, että Saralle ei pidä mennä kukkoilemaan ja pitäytyi nätisti kunnon välimatkan päässä rouvasta ;-) Alkumatkasta R olisi kauheesti halunnut ihanan Scifin kanssa lähempiin tekemisiin mutta antoi sitten vähitellen periksi.

 

Kotona tehtiin vielä vähän jotakin. Lilille kaukoja, edistystä havaittavissa. R:lle istumista, perusasentoon siirtymisiä edestä, kapulan luovutusta.