Tämä viikko oltiin LOMALLA, olipas mukavaa. Viikko sitten lauantaina startattiin puoli seiskalta aamulla kohta Pyhää, jossa vietettiin viikko lasketellen, hiihtäen, lumikenkäillen, patikoiden, syöden, saunoen, lukien elikkä relaten kaikin puolin. Loistoloma, tuli todella rentouduttua ja viikkoon ei kyllä tullut lainkaan ajateltua työjuttuja. Pyhällä oltiin ekaa kertaa ja tykättiin, etenkin kansallispuiston maisemat oli tosi hienot, siellä olis kiva käydä joskus kesällä tai ruska-aikaan.

Koirat olivat reissussa mukana ja kiva että olivat – jossakin vaiheessa pohdin, että laitettaisiinko ne hoitoon mutta hyvä näin. Karvanaamojen kanssa käytiin lumikenkäilemässä, patikoimassa ja hiihtämässä Pyhäjärven jäällä. Suht hyvin käyttäytyivät ja tuntuivat nauttivan. Treenattu ei lainkaan koko viikolla (vaikka kannoin kyllä toiveikkaana noutokapulan Lappiin asti siltä varalta, että treeni-into kävisi ylitsepääsemättömäksi… no ei käynyt :-)). Treenitaukokin teki varmasti oikein hyvää, nyt olisi taas treenifiilistä roppakaupalla. On vaan aika kiireinen viikko tulossa, joten saa nähdä, mitä ehtii.

Kelit olivat hienot, 4/6 pv aurinkoista vähintään osan päivää ja kuvia tuli räpsittyä. Ans kattoo, milloin niitä ehtii kattella läpi ja tuupata tänne nettiin…