Eilen taas uusia juttuja. Mentiin Ramonan kanssa kaksin Lepuskin urheilupuistoon, jossa oli helteisenä iltana tosi paljon porukkaa: juoksijoita, pyöräilijöitä, rullaluistelijoita, möliseviä miesfutareita, skeittaajia. Paljon oli uusi ääniä, mutta ei Ramona mitään liiaksi ihmetellyt. Kuljeskeltiin ja katteltiin siellä puolisen tuntia, minkä jälkeen R oli aika poikki :-) Ennen tätä Luka-kultsu kävi kääntymässä meillä, kun Simo ja Lili kävivät Antin ja Lukan kanssa lenkillä. Ramona oli Lukasta heti ihan intona, mutta Luka vähän ihmetteli pentua ja ärähti sille pariin otteeseen. Ja Ramona vaan jatkoi leikkimistä... Illalla Simo vielä imuroi eikä R ottanut siitäkään mitään häikkää.

Huomattiin Simon kanssa muuten jo viikonloppuna, että asfaltilla kulkeminen on Ramonasta vähän jännää. Ei ole tottunut kulkemaan ja mielummin kulkee nurmella. No, ollaan viety sitä asfaltille ja äkkiä on tottunut siihenkin.

Hihnalenkeillä ollaan käyty useeseen otteeseen, hyvin sujuu. Kakkiminen tosin on vähän haastavaa kun mennään tuttujen pihapiirien ulkopuolelle; ei millään malttaisi tehdä isoja asioita, kun on niin paljon tutkittavaa. Ihmisistä R on kiinnostunut, kun niitä kadulla näkee. Häntä alkaa heilua ja R yrittää varovasti ihmisiä kohti. Ei kuitenkaan sekoa tms., jos ei pääse moikkaamaan. R reagoi jo nimeensä aika hyvin. Koko ajan paremmin.

Viime yö oli aika karsee. Ramona oli täynnä virtaa keskellä yötä ja herätti meidät kahteen otteeseen. Eikä tainnut hätäkään olla, koska oli tehnyt pissat paperille. Oli vaan ilmeisesti tylsää... Puoli kuudelta kyllästyin, kun se ei rauhoittunut, ja laitoin häkkiin. Rauhoittui sinne aika nopsasti. Toivottavasti ens yö menee paremmin. Zzzz....

Tänään illalla Ramona pääsee katsomaan laatufutista, kun meen pelaamaan puulaakisarjaa :-)

Leena