Käytiin Laajalahden jäällä lenkillä, upee ilma! Otettiin jossakin vaiheessa lenkkiä viestiä jäällä. Matka oli varmaan 200-250 m. Lili juoksi kolme kertaa edestakaisin. Juoksi innolla ja pysyi aika hyvin hiljaa päissä. Palkkasin itse ekalla ja vikalla kerralla lelulla ja välissä namilla.

Otettiin lenkin yhteydessä myös pari eteenmenoa. Meni hyvin, vaikka vauhti ei ollut ihan paras mahdollinen. Tämä oli tosin lenkin lopuksi eli L saattoi olla vähän väsynytkin. Jätettiin Lilin huomaamatta namirasia odottamaan ja käveltiin eteenpäin. L ei varmaankaan nähnyt purkkia lähetyskohdasta. Toisella kerralla L meni vauhdikkaammin, tehtiin samalla tavalla kuin eka, paitsi että palkkana lelu.

Keskiviikkona oltiin kuuntelemassa EPK:n luentoa urheilukoiran treenaamisesta ja ruokinnasta. Ihan mielenkiintoinen. Tuli ainakin vahvasti mieleen, että täytyisi oikeesti saada nyt se hiton lenkkeily aloitettua. Aattelin kanssa mennä ostamaan sukset, josko jo ens viikonloppuna pääsis jäälle hiihtämään. Ja ruokaan kannattaa kiinnittää huomiota eli laatuun. Rasvoja pitäisi olla suhteessa aika paljon ja hiilihydraatteja taas vähemmän. Ja juottaminen on se, missä meidän täytyy skarpata. Tänäänkään ei ollut juomaa mukana, ja L oli selvästi janoinen viestin jälkeen. Viestin jälkeen Lumi tietysti auttaa vähän mutta ei oo sama asia.

Leena