Eilen käytiin Piian&Monan kanssa Malminkartanossa tottistamassa. Lunta oli kentällä sen verran, että aikamoista tarpomista aluksi.

Lili eka hommissa. Sen kanssa jäävät vähän niin kuin idarina + perusasentoja ja muuta perussettiä. Muuten aika jees, mutta ääntä tuli tänään normaalia enemmän. Kapulan luovutuksia vinosta, ihan ok, sama ääniongelma tässäkin. Luoksetulon pyssäystä seisomaan, jätin nampat koiran taakse, varsin hyviä. Yhden tein ihan kokonaisena liikkeenä eli molemmat pysäytykset, maahanmenosta vapautin takanampoille. Tähän olin tyytyväinen. Tunnarikapulan piilotusta lumeen, omaa siis vain. Lopuksi pelattiin ja palloiltiin aika pitkään, kauheen hauskaa oli Lilistä kirmata lumessa ja hakea palloa. Hauska pieni tyyppi.

Ramolle liikkeestä maahan ja istu, aika jees. Seisomistakin taidettiin vähän tehdä. Täyskäännöksiä ja perusasentoja. Tunnarikapulaa piilottelin Ramollekin, vähän oli hakemista ja ylimääräistä lumen tuhistamista mukana, mutta ihan jees. Luoksepäästävyys. Kun Piia tuli lähelle, vapautin Ramon. Se nuuhkaisi pikaisesti Piiaa ja sitten taas tapitti mua, että mitä seuraavaks, mitä seuraavaks. Ja jotain muutakin tehtiin mutta ny on kunnon blackout, ei muista... Kunnon frisbee-leikit loppuun, hirmu kivaa oli. Tosin R jäi mähläilemään firsbeetä nyt enemmän kuin mitä se normaalisti tekee.

Haukutukset loppuun. Olisko sarjat olleet 30, 40, reilu 10, vajaa 10. Oikein jees. Itse liikuskelin myös, ei häirinnyt Ramoa. Vikan sarjan palkkana R sai norminamppojen päälle vielä frisbeen, mikä oli aika hauska juttu, pelattiin friballa vielä ennen kotiin lähtöä.

Tänään koissulaiset pääsivät Tuukan kanssa ulkoilemaan, kun me oltiin Simpan kanssa molemmat kiireisiä. Rampe on tiputellut alkuviikosta edelleen, mutta tänään ja eilen en oo enää huomannut moista. Lauantaina jää agit juoksujen vuoksi väliin, tylsää.

Tänne eteläänkin on taas talvi tullut, ainakin hetkeksi, mikä on tietysti aivan ihanaa. Ramona tykkää pomppia lumessa ja sekoaa täysin, kun sille näyttää ison lumikökkäreen. Nauroin eilen vedet silmissä, kun Simo villiinnytti penska ihan täysin ottamalla ison lumikökkäreen syliinsä. Rampe pomppi kuin vieteri ympärillä niin kauan, kunnes oli saanut haukkaamalla ja tassuilla kökkäreen kutistumaan pieneksi palloksi... Lili on jo niin "aikuinen", ettei Häntä niin kiinnosta. Vähän sekin touhuun osallistui, mutta se ei oo ikinä ollut mikään pomppijatyyppi.