Meikä vielä saikulla tänään. Simppa kävi koissujen kanssa vähän tottistelemassa Luukissa, muitakin paikalla. Lili ekana. Molemmat estenoudot, menivät hyvin, S ei auttanut mitenkään. Hyvähyvä. Tasamaanouto kiloisella, muuten hyvin, mutta vauhtia pitäisi olla vähän enemmän.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eteenmenoja pari. Molemmilla L näki kun S vei palkan. Eka vaan vauhtia, ei maahanmenoa lainkaan. Tokalla suljettu purkki, S käski maahan ja purkki auki vasta tästä. Paikallaolotreeniä useaan otteeseen, S jätti odottelemaan ja L oli nätisti. Myös yksi ”virallinen” paikkamakuu, S näkyvillä, toinen koirakko puuhasi samaan aikaan, hyvin meni.

 

Paukut myös. Ottivat helpolla eli namit takana, koira nameja etsimään ja paukut. Ei reagoinut mitenkään. Tuomarin tervehtiminen toisen koirakon kanssa, meni hyvin.

 

Sitten Ärrä. Viereisen koirapuiston koirat vähän häiritsivät. Neidillä näyttää olevan vähän pöhinävaihe meneillään, lenkeilläkin on vähän pöhissyt muita koiria.

 

Ottivat tuomarin tervehtimisen, nakkiavuilla, meni hyvin. Ei toista koirakkoa tervehtimässä mutta vieressä puuhamassa kyllä. Paikkamakuu, S oli muutaman metrin päässä, minuutin verran makasi. Vähän meinasi jossakin vaiheessa nousta kyynärät maasta, S käski uudestaan, muuten pysyi hyvin.

 

Hyppyestettä matalalla (irtonaisella yläosalla). Hyvin meni, mutta S huomasi, että R hyppää melko kaukaa. Tätä täytyy vähän seurata ja miettiä, että miten sitä kannattaa treenata, jotta hyppäisi lähempää.

 

Paukut samoin kuin Lilille, hyvin meni. Eteenmeno purkille, veivät purkin yhdessä. Patukkaleikkiä paljon myös.

 

Vähän kotitreeniä myös. Lilille kaukoja aina vaan, hinkkaillaan nyt nuo varmoiksi kotona, ja kiloisen kapulan luovutusta. Rampelle seiso-maa-kaukoja, kapulan pitämistä ja luovutusta, myös metallia vähän, sekä luoksetulon loppuasentoa edessä.