Tänään ardientelaisten kanssa hakuilemassa. Mukana Soile & Tito, Gabi, Sara & Scifi, Laura, Miki & Hara ja me. Paikkana Mekaanikotie lentoaseman tuntumassa. Hyvä paikka, täällä vois hyvin ottaa esineitä ja jälkeäkin joskus. Lumi-/räntäsadetta, ehkä 15 cm suht märkää lunta maassa, lämpötila nollassa.

Rampe pääsi heti ekana hommiin. Tehtiin samalla tavalla kuin tähän asti, kolme maalimiestä, menivät yksi kerrallaan. Tuulta oli jonkun verran. Kaikki maalimiehet löytyivät, vika kaikista parhaiten. Reippaasti meni maalimiehen luo, leikkiminen ei taaskaan kiinnostanut, oli kiire jatkaa hommia. Taidanpa siis jättää tuon leikkimisen pois ja sitten vaikka vikalla maalimiehellä koittaa saada leikit aikaan = treeni ohi.

Kun tultiin radalle, R veti aika lailla, mihin puutuin. Soile oli sitä mieltä, että ei välttämättä kannata kovasti estellä vetämistä/nyppiä liikaa, koska R ei välttämättä erota, että milloin saa vetää ja milloin ei. Eli kun ollaan siis ukkoja etsitty nyt niin, että R liinassa (saa vetää) ja mä roikun siinä ja sitten päästän irti, kun R hajulla. Tää on varmaan ihan asiallinen huomautus, voisi tietysti tehdä niin, että tuo Ramon eri remmissä radan alkuun ja sitten laittaa liivit päälle ja liinan, niin ehkä on selvempi?

Hyvin voitaisiin kuulemma siirtyä jo eteenpäin treenaamisessa, koska R tietää, mitä hän metsässä on tekemässä.

Lili pääsi ihan porukan vikaksi myös vähän hakuilemaan. Tehtiin sille pari näkölähtöä = maalimies valmiiksi mettässä, huutaa Liliä ja dyykkaa piiloon. Hyvin toimi, L tykkäsi :-)

Treenien jälkeen käytiin kävelemässä Soilen ja Titon kanssa, lenkki meni kivasti. Neidit tosin vetelivät vähän omia leikkejään (= jahtaamista, L haukkuu lakkaamatta), Tito ei ihan päässyt täysillä mukaan. Ramo kuitenkin selvästi siis tuoksahtaa jo aikuiselta, kun Tito ei sitä sen enempää ihmetellyt. Tito ei kuitenkaan myöskään liehitellyt kumpaakaan. Kun oon tässä alkanut miettiä, että milloinkohan tuo penikka aloittaa juoksunsa…

Lenkin jälkeen vielä paukut molemmille, Soile jaksoi vielä jäädä pyssynaiseksi. Eka Lili, jolle kaksi paukkua. Eka paikkamakuun aikana, josta vapautin nameille, ja siinä vielä toinen. Oikein hyvin Lilillä meni, ei katsonutkaan äänen suuntaan makuussakaan. Ramolle vähän pienemmällä välimatkalla, hyvin meni pienelläkin.