Hienossa kevätsäässä treffattiin eilen Rampen kanssa Mari&Geri Äijänsuolla. Penskoilla oli kovin hauskaa eikä Rampe narttuillut lainkaan. Ilmeisesti R:n ajoittainen pärräily ja muut epäsosiaalisuuspuuskat tosiaan johtuu Lilistä/laumasta. Kahdestaan ollessaan L&R vahtii kaikkea muutakin enemmän. Kai ne (etenkin R) sitten ovat niin vahva laumaantuneet keskenään, että muut jää kakkoseksi. Mielenkiintoinen juttu. Lenkin päätteeksi haukutettiin Ramona. Sarjat oli n. 20, reilu 30, n. 5 ja reilu 50. Hyvin haukkui.

 

Tänään aurinko jaksoi paistaa edelleen yhtä ihanasti ja kävin juoksemassa Painiityssä molempien kanssa. Lomalla tuli vedettyä herkkuja sitä rataa, että nyt on pakko aloittaa jonkinnäköinen laihari. Vajaan parin kk:n kuluttua on kavereiden häät, siihen mennessä pitää olla biksukunnossa. Piste.

Oli suorastaan mukavaa juosta ja koirat oli hienosti. Painiityssä ei tosin ole koskaan ollut puoliakaan tuosta vastaajantulijamäärästä kuin eilen. Koirallisia ja koirattomia ulkoilijoita tuli tosi monta vastaan. Ohitustreeniä siis rutkasti. Kivastihan nuo sujuivat, tosin yksi tolleriherra oli Lilistä niin ihana, että meinasi karata tekemään lähempää tuttavuutta. Onneksi vaan meinasi.

 

Karvanlähtö on nyt sitten alkamassa, ainakin Lilillä, ou jee. Pitäisköhän hommata Furminator… Ja asennoitua tiheämpään imurointisykliin.

 

Ahdistaa, kun ei ole ehtinyt nyt kotona puuhastella noiden kanssa ollenkaan. Viikonloppuna täytyy tsempata. Ramolle pitäisi ottaa tosissaan kaukot työn alle. Ollaan sentään yksi projekti saatu loman jälkeen aloitettua: ovikellosiedätys. Noiden vahtiminen on vähän liiallista, joten tehdään nyt niin, että ovikellon soimisesta ja hiljaa olemisesta tulee iltaruoka tai muuta hyvää. Sujuu jo aika hyvin, tosin onhan se ihan eri tilanne, kun jompi kumpi meistä menee varta vasten rappuun, soittaa ovikelloa ja tulee takaisin. Tuosta se lähtee kai kuitenkin.