Päivä alkoi lenkillä Äijänsuolla Gertsun ja lauman kanssa. Kiva sää ja hauska lenkki. Gertsu on saanut koipia sitten viime näkemän! Tosi söpö penska edelleen :-) Lili vähän räkytteli pariin otteeseen, muuten kiva lenkki. Lenkin perään haukutettiin Rampe, Mari oli ukkona. Eka alotuksesta, sitten 10-15 hauta ja sitten vielä muutaman sarja. R on aivan intona heti, kun ukko menee metsään kyykkimään. Meinaa haukkua jo lähetyksessä ja ääntä tulee ihan kivasti noin pieneksi plikaksi :-)

Iltapäivällä suunnattiin Taliin tottista ottamaan Gabin kanssa. Eka puuhasin Ramon kanssa. Vähän oli taas korkea nurtsi ja hajut aluksi kiinnostavia. Aloitettiin kapulan pitämisellä, treenattiin nyt sitä timmimpää otetta, hyvin meni. Tein tosin piirun liian monta toistoa, hyi mua. Pikkasen myös seuruuta, vähän vain. Yksi pidempi, aikas kiva, pallopalkka.

Sitten esteet. A meni taas hienosti, tehtiin vielä loivalla. Kokeilin vähän korkeampaa hyppyestettä, jota meinasi ensin kiertää, mutta saatiin sitten muutama onnistunutkin. Matalammalla vielä pari perään, se sujui jo selvästi kuin vanhalta tekijältä :-)

Paikkamakuu, G & Sara treenasivat samalla, osan aikaa ihan vieressä hyppynoutoja, joten häiriötä oli. Ramo pysyi hienosti. Nyt tarttisi saada tokotyyliin kimppamakuuta, josko vielä ennen LOMAA (jippii!!) ehtisi. Ja sitten pidempää etäisyyttä mulla koiraan, nyt on ollut muutamasta metristä ehkä kymmeneen.

Sitten Liltsu, jolta lämmin ilma selvästi verotti parhaan terän aika nopeesti. Tehtiin vähän seuruun paikan hinkkausta, joka meni ihan jees, ja liikkeestä seisomista, joka onnasi heti alusta hyvin. Lainasin Gabin 2-kiloista, pari luovutusta edestä sillä. Sitten kapula koiran suuhun ja pari tuontia. Hyvin meni, suht reippaasti toi eikä pää pahasti killittänyt luovutuksessa.

Ruutu ei onnistunut tänään lainkaan! Ruoho oli kentällä tosi pitkää, L ei tuntunut erottavan/hahmottavan niitä lainkaan tai jotain muuta ongelmaa oli, mutta ei sujunut kyllä ollenkaan tänään.

Paikkamakuu, G & Scifi puuhasivat Lilin takana, hienosti pysyi. Itse olin piilossa. Sitten otettiin pari metallihyppynoutoa, ei juuri huomauttamista. Ekalla tosin palautus ihan piirun vinossa. Tasamaanouto metallilla, ei pulmia. Paukut loppuun, oltiin ehkä 25 askelta Gabista, neiti ruokaili eikä reagoinut.

Lopuksi otin vielä R:n kentälle paukkujen ajaksi. Paukut samoin sävelin kuin Lilille, hyvin meni. Sitten vielä vauhdikas luoksetulo ja kotiin.

Simppa nyt vuorostaan flunssassa kotona (mehän ollaan oltu koko kesän vuorotelleen :-(). Naksuillut vähän koirien kanssa temppuja. Lilillä mm. "Pelottaako?" = Lili makaa maassa ja laittaa tassun/tassut silmien eteen. Ramolla ympäri pyörähtämistä. Ja S yrittää saada Rampen aivastamaan käskystä mutta ei oo vielä onnannut :-)