Tottistreenit Helkutinkorven kisakeskuksessa. Aloitettiin paikkamakuulla. L oli heti autosta otettaessa aika levoton. Jäi kuitenkin hyvin maahan ja kävelin n. 35 askeleen päähän. Jonkin aikaa meni hyvin, mutta sitten kuului Katin maahan-käsky takaa ja tiesin, että L oli noussut. Hitto vie. Se nousi vielä toisen kerran rapsuttamaan ja Kati käski sen uudestaan maahan. Ideana siis se, että Lili ei saa mua tulemaan luokseen tai muuten antamaan huomiota nousemalla istumaan. Positiivista kuitenkin: L ei reagoinut ilmeisesti toiseen koiraan, joka treenasi samaan aikaan. Ei siis ollut maassa kovinkaan levoton, jotenkin vaan kyllästyi makaamaan. Näin Katin analyysin mukaan ;-) Olisi rapsutuksen jälkeen saattanut kuulemma mennä itsekin maahan. Positiivista myös se, että L ei pitänyt ääntä; vain siinä, kun olin jo 5 m päässä palaamassa sen luokse, se piippasi hieman.

Rupesin miettimään, että voiko se nyt olla huonokin, että L saa aina hyvän palkan makuun jälkeen. Jos se jotenkin tulee sen vuoksi levottomaksi, että tietää saavansa ruokaa... Täytyy kysyä Katin mielipidettä.

Muuten treeni meni hyvin. L seurasi pitkää pätkää hienosti; toisella pätkällä tosin autossa ollut ihana Carju-bouvier hieman leijui nenään ja meinasi homma unohtua. Tämä menköön juoksun piikkiin... Liikkeestä istuminen oli hyvä; oli ihan kiitettävästi häiriötä, kun Päivin bortsut huusivat autossa n. metrin päässä Lilistä. Luoksetulo myös hyvä, otin vauhdikkaan.

Leena