Ärrän kanssa hakutreenit kolmen viikon tauon jälkeen. Oltiin Anfallintiellä, aika harmaa ja tuuleton ilma. Ramonan vuorolla ilman kuitenkin liikahti edes piirun.

Kaksi ukkoa, molemmat valmiina etukulmissa. Nappiin meni koko homma! Molemmille ukoille (1. Anne, 2. Tiina) lähti vauhdilla ja eteni varmana suoran piston. Ei mitään moittimista missään oikeastaan, ukoilla oli siivosti. Tiina kommentoi, että R:lle ruoka selvästi vakava asia :-) Tiina leikitti narupallolla lopuksi, kivasti meni sekin. Tosin nampat saatuaan, R ampaisi suoraan mun luokse ja Tiina joutui vähän hihkumaan Ramoa takaisin. Frisbeen voisi ottaa vikalla ukolle joku kerta, nyt se unohtui kotiin.

Sitten R autoon ja treenien lopuksi vielä haukkumaan, Merja ukkona. Vähän oli aluksi epävarmempaa kuin viime haukutukset. Yhdellä kerralla haukkui reilu 20, luovutti ja tuli mun luokse. Otetaan nyt sellaista pariakymmentä ja siitä vähitellen lisää. Pitäisi saada nyt haukutettua viikolla pari kertaa.

Ens kerralla mietittiin, että vois kokeilla pieniä laatikoita. Jänskää :-)

Tässä vielä yksi R:n haukutuskuva, tosin ei tuore sellainen, vaan taitaa olla joku kesä-/heinäkuinen otos.

1978466.jpg

Simo & Lili jäljellä Masalassa. Lilille tehtiin peruspalauttelujälki, kun ei oltu vähään aikaan oltu jäljellä... L kävi tosi kuumana aluksi eikä meinannut millään rauhottua. Jana lähetettiin lyhyen matkan päästä jäljelle. L nosti jäljen ok, meni vähän pitkäksi ja läht vauhdilla jäljen suuntaan takaisin päin, kunnes oli n. 10 m päässä jäljellä. Tyypillinen ongelma Lilille. Liikaa intoa ja vähän älliä janalla.

Jälki meni sitten erittäin hyvin. Vähän tavallista enemmän vauhtia, mutta kaikki kepit nousivat varmasti ja kulmat tehtiin erittäin tarkasti. Jäljeltä ei itseasissa oikein muuta sanottavaa olekaan. Jana ja janalle rauhoittuminen olis tärkeitä saada kuntoon. Sitten ollaan kyllä aika valmiita. Jälki oli tällä kertaa melko lyhyt, ehkä 250 m (tilanpuute).