Kiirusta pitänyt. Joulupuuhailuja ja -kyläilyjä paljon ja valmistuminen ja siihen liittyvää sähellystä viime pe. Meikäläisen henk.koht. ("koiraton") tavoite tälle vuodelle siis kuitenkin täyttyi, vaikka lähellä oli, että olisi jäänyt papereiden saaminen ensi vuoteen. Nyt on kuitenkin hyvä fiilis, ei tarvii miettiä muuta kuin töitä ja sitäkin vaan työaikana (ainakin lähtökohtaisesti... toivottavasti...). Ja toivottavasti ehtii myös koirailla vähän enemmän, kun ei tarvii viikonloppuja junailla lukemisten suhteen.

Koirain kanssa viimeisimmät viikon päivät on menneet aika vähillä aktiviteeteilla. Peruslenkkeilyä ja kotona turhien temppujen naksuttelua. Joululomalla kyllä haluttaisi treenata mutta toisaalta mieli tekisi myös ottaa täydellinen relaus. Katotaan kumpi fiilis voittaa :-)

Sellainen ilouutinen saatiin loppuviikosta, että SKL:n mukaan Rampen lonkat on A/A ja kyynärät 0/0. Tästä ollaan oikein iloisia tietysti. Mustaa valkoisella ei siis tästä vielä saatu, mutta puhelimitse SKL:n täti näin kertoi.

Sunnuntaina ajeltiin Rokan Annalle kokeilemaan paimennusta ekaa kertaa sitten toukokuun. Eikä oikein sujunut. Ramo oli aika epävarma puuhasta ja haki musta jatkuvasti tukea. Keväällä sujui selvästi paremmin. No, ei tästä lannistuta. Hansun kanssa pohdittiin, että varmasti osasyy on tokon/tottiksen ja pk:n treenaaminen - siinähän pyritään nimenomaan siihen, että koira tekee tasan tarkkaan niin kuin ohjaaja on sitä opettanut ja käskenyt = ei juuri käytä omia aivovaan (karrokointia toki...) ja sitä on viimeisen puolen vuoden aikana tehty aika lailla. Keväällä viimeistään uusi yritys; silloin tarkoitus olisi ottaa useamman päivän setti ja katsoa, mihin päästään, kun saadaan tehotreeniä peräjälkeen.

Nyt kuitenkin nautitaan joulusta ja vapaapäivistä :-)

Rauhallista joulun aikaa kaikille!