Tänään oltiin molemmat vapaalla ja heti aamusta suunnattiin Taliin treenaamaan Nooran ja Piian kanssa. Aikamoisia sissejä "vaikka itse sanonkin": pakkasta -11 astetta. Ihana aurinko tosin taas, aah!

Simo oli kameramiehenä ja mä treenasin Lilinkin kanssa. Lilpe pääsikin heti ekana hommiin - eikä siitä saatu yhtään kuvia, koska valo ei vielä riittänyt :-( No mutta: aloitettiin seuraamisella ja hlöryhmällä. Vähän piippausta alussa mutta ei paha ollenkaan! Sinänsä seuruu ainakin Simon mielestä hienon näköistä, hlöryhmä meni nätisti myös. Liikkeestä seisomista tehtiin myös. Muuten hyviä ja nopeita, mutta otti askeleen pari mun perään sen jälkeen kun olin edennyt ehkä 10 askelta. Mielenkiintoista; tää voi olla sellainen, mitä L on harrastanut enemmänkin, kun sen kanssa on treenannut yksin, jolloin ei ole apusilmiä paljastamassa moista vilppiä... Luoksetulon pysäytystä seisomaan tehtiin myös, jätin nakit koiran taakse, hyvin meni näin. Tosin ei ekalla meinannut lähteä mun luokse lainkaan. Hyppynouto matalalla esteellä, hyvin meni - tosin jätti edestä siirtyimisen jälkeisen perusasennon selvästi vajaaksi. Kapula varmaan tavallaan vetää sitä oikealla. Näitä täytyy treenata ja tehtiinkin niitä muutama erikseen perään.

Pari eteenmenoa. Eka "tostanoinvaan" valmistava seuruu ja lähetys. Mietin, että noinkohan se tietää, mitä tekee, koska ei ole mun kanssa tuota tehnyt pitkään aikaan, mutta aika jees meni. Vähän oli pomppivaista (missä lelu? missä lelu?) eteneminen mutta suoraan eteni ja aika hyvällä vauhdilla. Käskin maahan, meni ehkä 2-3 s viiveellä. Menin palkkaamaan ja vein samalla Lilin huomaamatta toisen pallon palkaksi. Uudelleen eteenmeno samasta kohdasta, nyt en käskenyt maahan vaan L sai edetä, kunnes hogasi pallon. Kiva treeni!

Ramon kanssa päästiin sitten jo aurinkoon, joka ihanasti lämmittikin. Tehtiin aluksi perusasentoja, aika jees.



Henkilöryhmässä käytiin, varsin hyvin meni. Sitten otin mukamas luoksetuloja eli jätin Ramon istumaan ja kävelin jonkin matkaa ja palasin palkkaamaan. Ramo on aika kovasti lähdössä aina, peppu tutisee ja jos vähänkin liikutan itseäni tai aivastan tms., penska kyllä saattaa ampaista ennen käskyä. Nyt se pari kertaa liikahti vähän mun perään. Tehtiin näitä sitten useita toistoja - ja jatketaan tätä treeniä ehdottomasti.

Muutamia "leikitysriehutusmaahanmenoja" olivat nopeita eikä R meinannut lähteä mun perään. Pari 650:n kapulan luovutusta ja yksi kokonainen nouto (tosin en vaatinut siistiä luovutusta), oikein hieno. Vähän oli kapula tosin selvästi "liian painava/inhottava", huomaa pään kenottava asento:



Lopuksi vielä käytiin matalalla A-esteellä, eka ilman patukkaa ja sitten patukkanouto, meni tosi jees. Ramo ehti myös nautiskella luonnon antimista treenin aikana. Simo sai sen itseteosta kiinni pastilli suussa... (Jos se ei tuosta erotu, niin kyseessä on jäniksenkakka):



Treenin jälkeen käytiin lenkillä Talin maastoissa, ihanassa auringonpaisteessa oli tosi mahtavaa käppäillä! Lunta ei ollut tullut sitten eilisen, maa on kylmästä kauniissa kuurassa.