Tavattiin eilen taas Annika ja Manteli. Ei oltu omassa pihassa tänään eli vieras paikka pennulle. Aluksi piti vähän äristä Mantelille mun jalkojen välistä mutta aika pian pennut leikkivät hienosti. Ramona on kyllä Mantelia pienempi ja sikäli fyysisissä leikeissä vähän altavastaaja, mutta ei se kyllä muuten kakkoseksi jää. Ärisee Mantelille heti, jos liiaksi ärsyttää. Usein Ramona menee tuolin tms. alle ja sieltä hyökkii Mantelia kohti eli vähäsen hakee suojaa, pienempi kun on. Ramona selvästi vähän ihmetteli, kun Manteli koitti haukkumalla saada toista lähtemään juoksuun. Loppuvaiheesa R tosin itsekin räkytti pariin otteeseen M:lle.

Ramona teki taas samaa kuin viimeksi: jos se leikin tuoksinassa päätyi Mantelin päälle, alkoi hurja ärinä ja pari kertaa "nylkyttäminen". Ei Manteli siitä juuri ottanut nokkiinsa ja leikki jatkui ihan kivasti. Ramona ei kyllä saa noita raivareita silloin kun Manteli on sen päällä. Mielenkiintoista. Lähinnä leikkiminen oli painimista mutta pari kertaa innoistuivat jahtaamaan toisiaan.

Lanu kävi tänään pentua moikkaamassa - tai enemmänkin ehkä Liliä :-) Ovat Lilin kanssa hurjan hyviä kavereita; Lanu syöttää Lilille aina nakkia, kun sitä näkee. Ei ihmekään, että Lili sekoaa, kun se Lanun näkee.

Aloitettiin hihnatreenikin tänään eli kotona pidin pennulla hihnaa samalla kun leikittiin. Jos R otti hihnasta kiinni, kielsin. Yllättävän hyvin meni. Kokeilin piruuttani myös ulkona, vaikka ajattelin, että ei se onnaa, mutta tosi hyvin meni. Pari kertaa R yritti alkaa leikkiä remmillä, mutta kielsin ja tarjosin toista lelua, niin eipä remmi jaksanut kauaa kiinnostaa. Ulkona hajut - ja jäniksenpapanat - kiinnostavat kovasti, joten remmiin ei ilmeisesti niin jaksa kiinnittää huomiota.

***

Eilen kävin pitkän lenkin Lilin kanssa vasta myöhään illalla, kun oli viilentynyt. Aivan ihana lenkki! Tosi kiva ilma ja Lili käyttäytyi törkeen hyvin. Hupaisa juttu tosin: Lili oli unohtanut, mitä tarkoittaa Maahan. Se tarjosi koko ajan palvomista, hölmöä temppua, jota etenkin Simo on Lilin kanssa treenannut lähiaikoina. Eli etupää maahan ja pylly pystyssä. Tätä L sitten tarjosi joka hemmetin kerta, kun käskin maahan... No, otettiin helppoja nami- ja käsiavulla ja alkoihan se sujua. Loppulenkistä jo osasi taas :-)

Leena