Tänään Simo meni Ramon kanssa tapaamaan Harria ja koiria. Ekaksi ottivat vähän remmilenkkiä, joka meni kuulemma yllättävän hyvin. Namia kului, mutta Lilin pentumeininkeihin verrattuna tosi hyvin oli mennyt. Sitten Ramo sai leikkiä Leevi-mäykyn kanssa ja Eppu-labbistakin siis sai kiusata.

Lilin kanssa käytiin tylsä remmilenkki, piristykseksi käytiin tottistelemassa. Ekaksi laitoin Lilin istumaan, joka meni hyvin. Sillä välin laitoin ruudun valmiiksi ja otettiin sitä seuraavaksi. Eka toisto meni hyvin, otettiin aika läheltä ja alusta ruudussa. Parilla seuraavalla kerralla L tarjosi vinoa merkkiä… No, uusi yritys ja alkoi sujua. Otettiin vielä muutama toisto. Sitten liikkeestä seisomista, joka meni hyvin, mitä nyt itse ehtii nähdä. Juoksusta jäi hienosti myös.

Sitten eteenmenoja. Olin jättänyt lelun toiseen päähän Lilin huomaamatta. Lili tiesi selvästi, mitä oli tekemässä, ja lähti lujaa. Kaarsi kuitenkin selvästi vinoon n. kymmenen metrin jälkeen. Kutsuin takaisin mun luokse. Toinen yritys, samanlainen kaarros. Tehtiin sitten niin, että mentiin kentän laitoja pitkin yhdessä viemään lelu ja kentän laitoja takaisin. Lähetys ja hyvin meni. Tein sitten pari toistoa vielä siten, että L näki, että lelu jäi ja palattiin kentän reunoja takaisin. Hyvin menivät vikat toistot. Helppoja siis jatkossa! Sitten vielä ruutua pari toistoa. Eka alustan kanssa, meni hyvin, toka ilman alustaa ja tämäkin sujui hyvin. Isot juhlat ja loppuleikit.

Kotiin palatessa otin vielä tunnarikapulan etsimistä. Näytin Lilille kapulaa ja vinkkasin Oma, oma. Jätin Lilin istumaan ja peittelin kapulan kevyesti lumisilla lehdillä. Pölläsin vähän ympäristön lehtiä, jotta ei jäänyt selvää kekoa. Lähetin Lilin Oma-käskyllä, L lähti ja etsi innolla ja löysi kapulan nopeasti. Toinen perään, L tykkäsi tästä hommasta kovasti!

Lili on juoksun vuoksi lenkeillä vähän hidasta seuraa: välillä se pysähtelee 20-30 m:n välein merkkaamaan. Ei oo aiemmin ollut noin aktiivinen pojille tiedottaja, on tainnut tulla aikuiseksi :-)

Leena