Tokot illalla Purinalla. Lili ensin paikkamakuussa. Osaksi ihan ok, osaksi levotonta. Kun kentän toisessa päässä agilitykoirat haukuskelivat, L otti häiriötä. Kerran nousi, hitto että ärsytti oma touhu. Olisi pitänyt osata helpottaa, kun häiriö oli suurimmillaan. No, lopuksi sain hyviä pätkiä kuitenkin.

Sitten ruutua. Hohhoijaa. Tää ei nyt tunnu edistyvän. Tein samoin sävelin kuin aiemminkin. Juteltiin Simon kanssa illalla tästä ja todettiin, että helpotan treenejä. Simo ehdotti että tekisin niin, että ottaisin aluksi läheltä alustan kanssa ja siitä sitten vähitellen kauemmaksi. Ja alustan kanssa nyt paljon toistoja. Oon varmaan liian aikaisin ottanut alustan pois.

Liikkestä seisomista. Aluksi ei sujunut, tarjosi pari kertaa istumista ja helpotin. Tein erilaisia toistoja, erilaisia palkkoja. Tein myös siten, että jätin pallon Lilin nähden taakse, siitä seurausta ja sitten seisominen. Hyvin eni, nopeutui mun mielestä tällä. Ihan jees meni treeni, tätä ei oltukaan pitkään aikaan tehty.

Hyppy+istu. Ekaksi istumista siten, että mä ja Lili eri puolilla estettä. Sitten hypyn kanssa, hyvin meni, ei tullut haukahduksiakaan. Sitten mun suuntaan hyppäämistä. Otin patukan leuan alle, ja se teki hyvää: Lili tuli ihan kiinni paluuhypyn perään. Hyvä homma.

Ramon kanssa kontaktia ja vähän rauhoittumista ja lopuksi leikkiä. Olis pitänyt vähän kauemmin ehtiä Ramon kanssa, ens kerralla sitten Lilin kanssa vähän rivakammin.

Ihan jees treeni, tuo ruutu jäi nyt vähän jurppimaan. Luulisi kuitenkin että helpottamalla alkaa sujua.

Leena