Tänään molemmille karvalapsosille omat treenit ;-) Lili ja Simo jäljestämässä Velskolassa, Rampe ja minä Maikun metsässä hakua.

 

Ramonan kanssa siis hakuilemassa, lämpöä oli pari astetta, ilma suht paikallaan mutta vähän virtasi radan suuntaisesti. Ramonalle pienestä tauosta ja viikon rasituksista (BH ja MH) johtuen palauttavan tapainen treeni. Pauliina haukutti Ramon ennen radalle menoa, pari sarjaa, reilu 30 ja n. 50 muistaakseni. Oikein hyvin ja varmasti haukkui, eikä juuri välittänyt mun lähestymisestä. Radalla kolme ukkoa: löydöt etukulmista, tyhjä oikealle, ukko vasemmalta.

 

Rampe oli tänään oikein hieno hakukoira! Molempiin etukulmiin vauhdikkaat ja suorat pistot, varmat ilmaisun aloitukset ja hyvät haukut. Ekalla aloituksesta palkka, tokalla reilu 30. Ukkoina oli vasurissa Linda ja oikealla Anne. Sitten oikealle tyhjä, joka oli aivan loistava. Eikä vaikuttanut yhtään seuraavaan lähetykseen, hieno pisto vasuriin Lindalle. Loistopiski! Seuraavat treenit on ilmeisesti Anilla, joten luvassa ainakin umppareita ja tod.näk. pidempi ja vaativampi rata noin muutenkin.

Treenien jälkeen tehtiin vielä Ramon kanssa reilun kahden tunnin lenkki kaupunkiolosuhteissa, piti käydä ystävän kanssa tärkeitä elämän perusasioita läpi ;-) Ei voi muuta sanoa kuin että Rampe on niin helppo kaupunkikoira. Kuten Lilikin yleensä. Lenkkeiltiin Pitskun, Malminkartanon ja Kannelmäen seutuvilla, koira oli käytännössä koko ajan vapaana. Paljon oli muitakin ulkoilijoita liikkeellä mutta ei tarvinnut juuri stressata, R on kyllä kuin ajatus välillä.