Tiistaista ei muuta raportoitavaa, kuin että koirat saivat vihdoin matokuurin (Drontal). Hyvin maistui… Punkkimyrkyt pitäisi myös pistää lähipäivinä ja rokotuksetkin on menossa heinäkuun alussa vanhaksi.

 

Keskiviikkona käytiin Sirkuskentällä treenaamassa, tosin Ärrä vain mukana ja sillekin pikatreeni, tarkoituksella niin. Härdelliä oli kentällä tosi paljon, mikä oli tietysti hyvä. Meidän ryhmän koirista melkein kaikki kentällä samaan aikaan ja lisäksi seuraavaksi tuleva ryhmä valui vähän etuajassa toiseen laitaan.

 

Tehtiin ensin juoksutarkistus (Annu tuomarina) ja sitten joukkopaikkamakuuseen muiden kanssa. Ramo kävi varsin kiekoilla ja perusasennossa odottelu oli vähän vaikeaa. Makuu meni kuitenkin tosi hyvin. Tein tarkoituksella tosi lyhyen, eli kävelin vain kuusikon suojaan piiloon ja oikeastaan saman tien takaisin palkkaamaan ja vapauttamaan koira. Sitten käytiin ns. kentän ulkopuolella repulla kiekkaamassa ja sitten mukamas niin kuin kokeeseen eli seuraaminen. Tehtiin jonkinlainen pätkä ja pari käännöstä, oikein hyvältä tuntui ja siitä megapalkka ja treeni oli siinä. Narupalloleikkiä vielä ja yhdessä kirmaus repulle. Oikein hyvä fiilis ja pysyin kerrankin täysin suunnitellussa. Treenin jälkeen vielä kiekka läheisillä nurtseilla, pallottelua, vähän luoksetulon pyssäystä ja kaukoja siinä leikin seassa. Oli kivaa!

 

Tänään käytiin vaan juoksemassa tai hölköttämässä hissuksiin, vauhti oli sen verran hidas. Ihana ilma ja kovasti oli porukkaa liikkeellä.