Viikonloppuna mulla ei ollut lainkaan "virallisia" koiratreenejä, omituista. Mutta tekee varmaan ihan hyvää välillä. Simppa sen sijaan vietti koko viikonlopun EPK:n jälkikoulutuksessa Salmessa Lilin kanssa. Oli tosi tyytyväinen kurssiin, kirjoitteli muistiinpanojakin uusista opeista, täytyy lisätä ne tänne blogiin jossakin vaiheessa.

Pe käytiin Ramon kera Hilkan ja Jekun kanssa Lepuskissa lenkillä. Kaveruksilla oli taas oikein hauskaa. Lähes taukoamatta jahtasivat toisiaan koko sen tunnin kun käveltiin. Lenkin jälkeen vähän tottista. Iski melkein seuruuepätoivo: oon keskittynyt nyt viime aikoina niin siihen pepun hallintaan, että Ramon seuruupaikka on jäänyt vähemmälle huomiolle. Ja neitipä oli sitten järjestään liian edessä. Onneksi Hilkka tästä huomautti. Päätin nyt hioa paikkaa namiavulla jonkin aikaa, pepputreeniä toki unohtamatta. Perusasentotreeniä tehtiin myös. Pari paikkamakuuta, toinen Jekun kanssa rivissä, menivät hienosti. Loppuun luoksetulo ja vähän leikkiä, neiti alkoi selvästi vähän väsähtää, mitä ei kyllä usein tapahdu. Oli tosi lämmin ja kaksikko oli tosiaan juossut kutakuinkin täysillä edellisen tunnin.

La käytiin Ramon kanssa parin tunnin lenkki ihanassa auringonpaisteessa. Uusmäkeen suunnattiin, ekana otettiin vähän tottista. Seuruuta tein nyt sen namiavun kanssa, ekana ihan tosi tiheetä palkkasta oikeesta paikasta, sitten vähemmän namiapua. Perusasentoja paljon ja helppoja ja samoin tiheällä palkkauksella, jotta saataisiin se oikea paikka selkäytimeen. Istu-->maa-"kaukoja", maahanmeno on kyllä ihanan nopsa. Loppuun kivat eteenmeno ja patukkanouto, kivasti menivät. Metsälenkillä kokeilin maahanmenoja vähän isommalla etäisyydellä. Suht hyvin on käsky näköjään sisäistetty. Otettiin myös esineen tuomista ja tallasin muutaman metrin levyisen ja ehkä 30-40 m syvän kaistaleen, jolta haetutin pari kertaa hanskan (jonka siis vein itse ruutuun siten, että R näki). Suorilla pistoilla lujaa ruutuun ja löysi esineen nopeesti, hyvä juttu.

Tänään su käveltiin R:n kaa Ollilla käymään. Pikkasen taas tottisteltiin Lepuskissa matkalla. Taas sitä seuruupaikkaa ensin namin kanssa, alkaa heti treeni toimia. Perusasentoja myös, sekä istumista, myös eteenistumista. Istu-->maa:ta. Vauhtiluoksetulo loppuun. Ollilla meni kivasti, tosin R sai ihme hepulit, kun otin itkevän Aaron syliin; haukkui ja pomppi meitä kohti, oli ilmeisen omituinen tilanne koissuneidin mielestä.

Vähän ehdittiin viikonlopun aikana myös Ramon kanssa ottaa kotitreeniä. Lähinnä noita perusasentoja ja istu-->maa-kaukoja.