Eilen ja tänään käytiin vähän tottistamassa. Vähäsen vaan, olin ihan tööt liian lyhyiden yöunien jäljiltä. Milloinkohan sitä ihminen oppii, että siitä seuraa väsymys, jos ei nuku tarpeeksi... Käveltiin koko kööri Painiityn läpi takakentälle, joka oli tosi kurainen ja inhottava. Lili ekana hommissa, Rara joutui seuraamaan sivusta. Yllättävän hyvin odotti, tosin ääntelyä vähän väliä, mutta ei niin paha kuin oletin.

Lili aloitti merkillä ja ruudulla ja oli vähän hommat hakusessa. Kosketusalusta oli kadonnut treenirepusta, joten Simo otti Lilille vaan ruutuun juoksua ja siitä heti palkka. Ensin merkkiä erikseen ja sitten ruutua, jossa L tarjosi merkkiä ensin... Muutenkin se tuntui olevan vähän pihalla ja muutama toisto vaadittiin, ennen kuin sujui. Ohjattu kapuloilla, mä vein kapulat, meni suht hyvin. Paljon pitää tietysti vahvistaa merkkiä erikseen, nouto kyllä sujuu sinänsä, tosin kokeenomaisilla etäisyyksillä ei olla otettu vielä lähimainkaan. Liikkeestä seisomista, tämä oli hyvä.

Sitten Ramona. Ruutua sillekin ja merkkiä erikseen. Merkissä tuppasi jäämään ensin vähän eteen mutta helpotin vähän ja sitten sujui hyvin. Ruutuun ihan vähän banaanilla, täytyypä ottaa vähän lähempää ens kerralla aluski, niin saadaan suora heti alusta. Ohjatun suunnat leluille, yhden kerran sekoili vasemmalle lähettämisessä, muuten hyvä. Luoksetulon pyssäystä seisomaan tosi läheltä, ihan OK. Ei se seinään pysähdy mutta suht jees. Katotaan nyt tuolla pallolla vielä, jos ei ala menemään läpi niin mietitään jotain muuta.

Vähän plääh-treeni jotenkin, väsymystä ohjaajilla ja maanantaifiilis.

Tänään sitten kävin Piian ja Nooran kanssa Malminkartanossa treenaamaassa. Ramon kanssa tehtiin vähän itseksemme ennen kuin muut tulivat. Merkkiä ja ruutua erikseen ja yhdessä. Muutoin kaikki suht hyvin, mutta taas pieni banaani ruutuun menossa aluksi. Perusasentoja ja käännöksiä vasuriin, oikealle, täysk. vasuriin. Oikealle käännökset mun näkövinkkelistä hyviä! Täytyisi nyt saada videoitua treenit pian, jotta näkisi missä noiden kanssa oikeasti mennään. Raralla tänään ruutua lukuunottamatta namppapalkka, halusin pitää kiekat alhaisina. Liikkeestä seiso + siinä pysyminen, hyvä! Tässä treeni on auttanut, R on rauhallisempi.

Luoksepäästävyys: tässä R väisti Nooraa peruuttamalla, hmm. Täytyypi treenata tuota. Eihän se ihmisiä normaalisti väistä, mutta tässä tulee varmaan se ilmiö, että R ottaa treenaamisen niin tosissaan, että se ihmettelee, että mitä toi tyyppi nyt tulee tohon hipelöimään, kun mä oon hommissa... Mutta siis jatketaan tätä treeniä. Luoksetulohuijauksia taas eli jätin koiran, kävelin, palasin palkkaamaan. Tää meni nyt myöskin paremmin kuin vähän aikaa sitten, R malttoi suht hyvin odottaa, eikä peppu noussut kuin millin yhdellä kerran :-) Treeniä pitää kuitenkin jatkaa. Pari paikkamakuuta, olin lähellä koiraa. Ekalla oli muuten hyvin, mutta kun meidän takaviistosta tuli kentän laitaa pari koirakkoa ohi, Rampepa päätti nousta vahtimaan. Kielsin ja pistin takaisin makuulla, jossa vielä pari pöhinää. Höh. Toinen makuu meni hyvin. Muutoinkin oli kovasti vahtimista tänään. Kun Noora ja Piia tulivat vuorotellen meidän luo, molemmat piti vahtia. Huoh.

Lili oli ihan hulvaton, riemukirmaili narupallon kanssa sydämensä kyllyydestä. En jaksanut puuttua siihen, kun neidillä oli niin kovin hauskaa. Tehtiin taas merkkiä ensin erikseen ja sitten ruutua. Merkki meni hyvin! Tehtiin sitä molemmilta puolilta. Sitten ruutua, ekalla haki selvästi vaan katseellaan alustaa, jouduin antamaan toisen käskyn ja sillä vasta löysi ruutuun. Pari onnistunutta perään. Sitten merkki + ruutu, joka meni tosi hyvin! Lähetin merkille ehkä 5 m päästä, sitten siitä lähetys oikealle ruutuun, tosi jees! Kaukokokeilu, joka todisti sen, että kotitreeniä tarvitaan vielä paljon. Kiekat oli taas ihan liian isot ja L siirtyi selvästi eteenpäin. Osaa kyllä asentojen vaihdot. Jos kiekat pysyisivät alhaalla, tuosta voisi saadakin pisteitä kokeessa. Liikkeestä seiso oli hyvä, ei tepsutellut yhtään. Askelia vähän eri suuntiin, muuten mun Lili-mittapuulle hyvä, mutta ääntä oli taas. Tuossa touhussa sitä melkein aina tuppaa tulemaan. Loppuun luoksetulo pallon perään, vauhdilla tuli.

Noora haukutti vielä Ramonan ennen kuin pistettiin pillit pussiin. Sarjat 20, 35, 5, 30. Hyvin haukkui. Itse liikuskelin vähän paikallani, aloitetaan totutus siihen, että mun liikkumisesta huolimatta koissulaisen pitää paukuttaa tasaista sarjaa.